Szacuny
2
Napisanych postów
310
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3456
chce schudnac i postanowila ze nie bedzie prawia w ogule jadla, bedzie palila papierosy i pila duzo kawy. moim zdaniem to nie najlepszy sposob na zbicie tluszczu. co proponujecie, co ma robic, i jak mam ja do tego zmusic, chyba jej wleje.napiszcie bardziej zdrowe sposoby na schudniecie kilka kilogramow. z gory wam dziekuje i pozdrawiam.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
powiedz jej,żeby ograniczyła węgiel(znacznie) i zwiększyła białko,zaczęła aeroby i,że przy odchudzaniu przez niejedzenie straci w większości mięśnie,a nie tak jak chce tłuszcz.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Edi, masz rację, wlej jej... Znalazła najgłupszy sposób na odchudzanie. To nawet nie odchudzanie, tylko wykończenie organizmu. Niech spróbuje zacząć intensywniej ćwiczyć, wtedy skutecznie pozbędzie się tłuszczu. I niech poczyta wszystko to, co było tu pisane wcześniej ...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak chce przez palenie spalic tłuszcz-to nie jest aż tak doskonały sposób.Powiedz niech zacznie brać narkotyki,one działają skuteczniej.Jeżeli chce zniszczyć zdrowie,niech idzie na całość.PROSZĘ MNIE ŹLE NIE ZROZUMIEĆ.
Szacuny
2
Napisanych postów
1185
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2123
Weź ją na kolano i spuść solidne manto...
Niech ograniczy słodycze i tluszcz na rzecz bialka, niech pojdzie z tobą na trening to dopiero wtedy cos poprawi w swojej sylwetce