Szacuny
0
Napisanych postów
329
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
8179
witam dawno nie cwiczyłem troszke urosł brzuszek chciałbym zrzucic troszke ale nie tracic sporo mięcha chce cwiczyc normlanie masowo. Po treningu lub przed 30 min aerobow w dni nie treningowe pewnie godzinka . Chce ułozyc diete ile powinienem dawac kalorii i jakie powinno byc zapotrzebowanie BWT i moze co dozucic do diety zeby efekty były lepsze (zeby nie tracic własnei sporo miecha ) a moze mogłbym ułozyc diete i chudnac powoli i nabierac miecha ) hehe marzenie :)
Sorrki ze to tak napisane ale spiesze sie do roboty a chciałem juz napisac
Z Masa :)
waga 91 kg wzrost 179 wspołczynnik aktywnosci mniej wiecej 1.3 89 pas
Szacuny
0
Napisanych postów
329
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
8179
nie noznaczy ja bym chciał zzucic ale zeby utrzymac to co mi jesze został oz mięcha :) a w CKD i inne tego odmiany niechce mi sie juz bawic i tez nie mam na to czasu chce sobie rozmawiac jakas diete zeby to miało rece i nogi wiem ze sie nie da zzucic tłuszczu i obrosnac w miecho. Znajomy radzi mi Clen do tego ale jak narazie jeszce mało otym wiem a nigdy sie nie bawiłem w zadne tego typu rzeczy
Szacuny
0
Napisanych postów
329
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
8179
dobra moze teraz mi ktos odpowie :) 91 kg aktywnosc 1.3 lekka masa 3000 kcal 3 g białka 0.9 g tłuszzu 3.6 g wegli trening masowy plus aerobowy w dni nie treningowe godzina w dni trengowe 20-30 min ma to sens PPOZDRWO ps moze teraz bedzie wieej chetnych współpracowac :)
Szacuny
0
Napisanych postów
329
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
8179
mysle ze okolo troszke ponad 3000 91 waga wyszło mi 2800 kcal dołoze 200
to by było 2,5 białka 1 g tłuszczu 4 g wegli ? byłoby i czy clen do takiej diety i treningu na mase plus aeroby by sie nadawał wiem ze duzo o cclenie było ale jakas jedna stronke z genialnym opisem tego srodka :) POZDRO