Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)
...
Napisał(a)
hej hej stosowalem s1+ przez 3 tyg w dawce 8 psikniec dziennie i chcial bym z tego zejsc nolva lub clomidem ale nie wiem jakie dawki wiec byl bym wdzieczny za pomoc (ps wolal bym zejsc nolva)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
aaa i jeszcze chcial bym sie dowiedziec jak dlugo s1+ pozostaje w organizmie slyszalem ze 24 h ale nie jestem pewien no i po jakim czasie mozna go jeszcze wykryc np w krwi
...
Napisał(a)
halllllllllllo jest tu ktos na tym forum kto sie na czyms zna czy sa tu sami amatorki !!
...
Napisał(a)
wg mnie bez odbloku 3 tyg to mało ale niech wypowiedzą sie inni
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
moze i malo ale gino juz mam bo mnie swedza sutki tak ze szok
...
Napisał(a)
a co z nolvą ? mam nadzieję że brałeś jak cię swędzieć zaczęły
I Play Rugby
...
Napisał(a)
bnie nie bralem bo zaczely mnie swedziec jakies 3 godziny temu m a wiec zaczne brac jutro ale nie wiem w jakich dawkach i ile
...
Napisał(a)
jeżeli swędzą to uderzaj w 40mg potem schodź powoli w dół (tapering) aż przestaną boleć
I Play Rugby
...
Napisał(a)
a nolva obciaza serce ??
...
Napisał(a)
mmm czy ktos mogl by mi w koncu napisac jak zejsc przy lekkim gino z nolva bo to zaczyna byc juz irytujace serjo !!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!