...
Napisał(a)
Jeśli połączymy clen z kofeiną i aspirynką to czy da to jakiś znaczny efekt i działanie??Jakie proporcje trzeba zachować??
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nic mi się nie namieszało!Jestem tylko ciekawy czy osiągnę lepszy rezultat jeśli dodam do niego kofeinkę i aspirynkę?!Może ktoś próbował taką mieszankę???I jeszcze do tego dołączę taurynkę... 2x500mg.
...
Napisał(a)
No ok.. efekt będzie na pewno lepszy bo kofeina nasila lipolize i do tego hamuje apetyt przez co łatwiej trzymać diete.. bierz kofeine raczej tylko przed treningiem ~200mg.. aspiryna jest raczej zbędna.
...
Napisał(a)
hm....więc co daje w zasadzie ta aspiryna przy Efedrynie??Napewno jest jakiś efekt przy clenie.I jeszcze jedno po clenie podobno temp.powyżej 37oC utrzymuje się do 3 dni.U mnie trwa to jeden dzień i wynosi 37,7 przy jednej tab.To jak to jest z tym w końcu???
...
Napisał(a)
Na każdego działa inaczej - masz mieć przez 2tyg 37,24-37,6'C.. potem 2tyg przerwy i ewentualna powtórka.. a co do aspiryny to nie wiem.
...
Napisał(a)
Kwas acetylosalicylowy łączony jest z efedryną i kofeiną w celu rzekomego podtrzymania i przedłużenia działania wyżej wymienionego stuffu. Aspiyryne możesz brać w celu ochorony serca w swoim cyklu ale w minimalnych dawkach. Clen i kofeina porządnie kopnie Ci ciśnienie, 100-120mcg aspiryny dziennie pozytywnie wpłynie na serce.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Jak chcesz schudnąć to efedre+kofeina+amfetamina+clen=gwarantowany szybki spadek tkanki tłuszczowej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!