pozdro
...
Napisał(a)
czesc duzo czytalem na temat saa i ciekawi mnie jedna rzecz poniewaz srodki androgenne wplywaja na rozwoj narządow plciowych:) jak to sie ma w praktyce czy rzeczywiscie tak jest???zauwazyliscie cos takeigo u Siebie???
pozdro
pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tak, bo już ciągnołem pytą po ziemi po ostatnim cyklu...
musiałem kupić sobie specjalny kołowrót i żeby nawijać na niego pytona i nie ciągać go po ziemi.
musiałem kupić sobie specjalny kołowrót i żeby nawijać na niego pytona i nie ciągać go po ziemi.
...
Napisał(a)
Nie ma nic do rzeczy.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
no widzisz eminem właśnie dlatego doping powinni stosować mężczyźni a nie chłopcy.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
no wiem ze doping jest dla doroslych mam dopiero 18 lat i nawet nie mysle o koxie ale czytajac o omnadrenie wyczytalem ze stosuje sie go w niedorozwienieciu narzadow plciowych i tak sobie mysle czy stosowanie srodkow androgennych nei bedzie mialo skutku ubocznego w zwiekszeniu narzadowbo dziwnie by siechodzilo jakby sie mialo 30 cm

...
Napisał(a)
a to Ci po głowie chodzi 

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
po 9tyg na test enan +meta ostro zmniejszyło mi sie lewe jajo...
ale po odbloku mam większe niż przed cyklem
ale po odbloku mam większe niż przed cyklem

...
Napisał(a)
ehe eminem jest dosc oczytany w tych sprawach i wie ze na cyklu np z testa jadra sie kurcza bo istnieje cos takiego jak sprzezenie zwrotne;d
chodzilo mi nie o jadra tylko o rozmiar no wiecie czego
interesuje mnie czy jesli ktos przeszedl wiele kuracji na saa to czy jego rozmiary ulegna zmianie;p
pozdro
chodzilo mi nie o jadra tylko o rozmiar no wiecie czego

pozdro

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!