...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Swiatas20 kurde nie wiem jak dobrze je napiąć a może faktycznie mam dziwne plecy haha .wiesz śledziu chciałem przez to powiedzieć że w miare możliwości bede chciał być szybki silny i wytrzymały nie zależy mi na "kosmicznym" wyglądzie;)
...
Napisał(a)
zibill ty widziales kogos zalanego ?
. / jest git, jak dla mnie brzuchy i kaptury do dotyrania .

to nie szkło jest ostre, to ludzka wyobraźnia.
...
Napisał(a)
brzuchy?! Ja tam widze jeden ;)
Myjcie sie kobiety bo nadchodzi Krol minety, ktora bedzie z was najczystsza ta poczuje jezyk mistrza.
...
Napisał(a)
a to ostatnie zdjęcie
przez zimę nie robiłem aerobów skutkiem tego nazbierało się trochę tłuszczu,ćwiczę od czerwca 2009,zdjęcia umieszczam w formie dziennika,za jakiś czas wrzucę zdjęcia po ''odtłuszczeniu''
brałem przez jakiś miesiąc kreatyne,a także białko , na noc po treningu. Czekam na wasze opinie ,samemu trudno sie oceniać czytając wasze opinie będę wiedział czy moja sylwetka idzie w dobrym kierunku. P

brałem przez jakiś miesiąc kreatyne,a także białko , na noc po treningu. Czekam na wasze opinie ,samemu trudno sie oceniać czytając wasze opinie będę wiedział czy moja sylwetka idzie w dobrym kierunku. P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
VI Europe Open Championships Lubz 20-21 marzec 2010
Następny temat