witam moze uznacie to tylko za zazdrosc ale coz.
Mam kumpla w klasie ktory zaczał cwiczyc na siłce gdzies koło wrzesnia.
Niski gosc, był w miare chudy.
Mowił ze jak zaczynał brał z 60 kg na klate.Teraz bierze 90-95
gosc nie ma pojecia o diecie i o trenigu pewnie tez.
Ostatnio mowił ze musi zjesc paczka albo snaki zeby kalorii dostarczyc i z masy nie spasc.Gosc nie ma jakis duzych miesni ale jest niski i to co ma wyglada w miare fajnie.Widac spory postep.Teraz mowi ze kupi sobie odzywke białkowa jakby była jakims zbawieniem.chyba razem z paczkiem bedzie ja jadł.Czy mozliwy jest taki przyrost siły?Wydaje mi sie w miare duzy.
Mogł cos brac?Bo nie przyznaje sie do tego.Mowił kiedys ze nie cwiczył i spadło mu 1,5cm w bicu.Moze to oznaka czegos?
Mam kumpla w klasie ktory zaczał cwiczyc na siłce gdzies koło wrzesnia.
Niski gosc, był w miare chudy.
Mowił ze jak zaczynał brał z 60 kg na klate.Teraz bierze 90-95
gosc nie ma pojecia o diecie i o trenigu pewnie tez.
Ostatnio mowił ze musi zjesc paczka albo snaki zeby kalorii dostarczyc i z masy nie spasc.Gosc nie ma jakis duzych miesni ale jest niski i to co ma wyglada w miare fajnie.Widac spory postep.Teraz mowi ze kupi sobie odzywke białkowa jakby była jakims zbawieniem.chyba razem z paczkiem bedzie ja jadł.Czy mozliwy jest taki przyrost siły?Wydaje mi sie w miare duzy.
Mogł cos brac?Bo nie przyznaje sie do tego.Mowił kiedys ze nie cwiczył i spadło mu 1,5cm w bicu.Moze to oznaka czegos?
Krzysztof Piekarz

Robcie swoje, cwiczcie a z pewnoscia odnajdziecie w tym sporcie swoj sposob na zycie.