...
Napisał(a)
jest jakas roznica czy zrobie szota w dzien treningu czy w dzien wolny od cwiczen? by moze lepiej robic w dni treningowe czy moze w dni wolne? pomozecie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
To dwie różne rzeczy, nie mające nic wspólnego. Co ma okres póółtrwania do źle zrobionego strzała. Bo chyba o okresie póltrwania rozmawiamy.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
nie ma roznicy... no chyba ze walisz preparat na bazie wody jak np Aga(agovirin) ktora dziala zaraz po wstrzyknieciu(ale tutaj nie jestem pewien bo nie znam sie na tym srodku)
Zmieniony przez - smyryyyy w dniu 2007-11-02 16:19:27
Zmieniony przez - smyryyyy w dniu 2007-11-02 16:19:27
....... IT'S.......
... MY...
....... LIFE .......
...
Napisał(a)
nie odczulem po szotach agi roznicy na tyle aby uzasadniac walenioe przed treningiem,zreszta age i tak najlepiej bic codzien wiec nie ma roznicy czy w trenigowe czy w puste

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
smyry aga mimo ze jest zawiesina wodna, to srodek jest estryfikowanym testem - isobutyrate
wiec tak szybko jak test na bazie wody nie bedzie dzialala
wiec tak szybko jak test na bazie wody nie bedzie dzialala

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
psychicznie pewnie w dzień treningu, tak realnie to zalezy od środka, zresztą tak jak piszą wyżej
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
no mi akrurat w tym przypadku chodzi o dece grecka bo wale ja co sobote po 2ml i w ten dzien akurat nie mam treningu i sie zastanawialem czy nie przeniesc np w dzien w ktory mam trening
...
Napisał(a)
Rośniesz po treningu nie na, nie ma znaczenia, działa tak samo.
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
tak tyko jak zrobie szota np w dzien poprzedzajacy trening nog a szota walne w udo to lipa jak bedzie noga bolala na treningu... jak to jest?
...
Napisał(a)
to bij apteczny towar a nie undery
"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
klamka zapadła - propionat
Następny temat