Zmieniony przez - szary90 w dniu 2008-12-31 12:53:53
...
Napisał(a)
nie znalazlem nigdzie podobnego tematu a nie chcialem sie podpisywac pod innymi ,problem jest taki ze zdaje mi sie ze moja szczeka(ochraniacz) nie jest idealnie dopasowana i chcialbym ja poprawic ale nie wiem czy to jakos nie pogorszy jej stanu uzywalnosci i nie chcialbym zeby mi sie rozpadla czy cos w tym stylu wiec jesli wy juz probowaliscie albo wiecie cos na ten temat to piszcie z gory THX
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
temat stary ale skoro ja zajrzałem to pewnie inni też to robią - znajomy formuje szczękę dosyć często i nadal używa jednej - a formuje często bo ma aparat na zębach i położenie zębów ulega zmianie co jakiś czas :) Także ile razy można formować, pewnie tyle na ile pozwoli sama jakość szczęki. Zapewne te żelowe można częściej, sam mam jedną szczękę Opro która jest dosyć sztywna i wątpie aby pozwoliła się nawet drugi raz uformować z uwagi na mało ilość tego żelu do kształtowania.
Zmieniony przez - Wordi w dniu 2023-02-26 21:28:04
Zmieniony przez - Wordi w dniu 2023-02-26 21:28:04
...
Napisał(a)
ja swoja szczeke formowalem dwa razy i nie zepsula sie
a nawet jesli by sie popsula to zakup nowej nie nadszarpnie zbytnio budzetu, kilka zlotych
a nawet jesli by sie popsula to zakup nowej nie nadszarpnie zbytnio budzetu, kilka zlotych
We gonna break
...
Napisał(a)
A mam takie pytanie gdzie kupujecie szczeki i jakiej firmy??
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
...
Napisał(a)
firma jest w sumie obojetna, szczeka to szczeka-kawalek gumy do formowania, ja mam jakies no name'y
We gonna break
...
Napisał(a)
szczeki obojetne gdzie kupisz mozesz w sklepie internetowym, mozesz na alegro , w zwyklym sklepie to nie ma znaczenia ja akurat kupuje u trenera mojego . Firma Paffen Sport ;] juz uformowana dzieki MKD
...
Napisał(a)
edit. juz nic
Zmieniony przez - Marcin_VB w dniu 2008-12-31 13:34:16

Zmieniony przez - Marcin_VB w dniu 2008-12-31 13:34:16
Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!
...
Napisał(a)
ja kupilem w zwyklym sportowym, everlasta i formowalem ze 4 razy jak nie wiecej i jest w stanie bdb 

...
Napisał(a)
też formowałem 4 razy, wkońcu idealnie się dopasowała;)
''Wylewając pot na treningu, oszczędzasz krew w czasie walki'
...
Napisał(a)
Mam pytanko czy jak mam szczęke załozona i otworze buzie to jest to narmalne ze po paru sekundach mi spada ??
...
Napisał(a)
czyli musze kupic nowa szczeke tak;/ Bo mam taka http://www.judo-sklep.pl/_var/gfx/9d6bb870c661b2314b2cfabd0b6997c0.jpg i ten niebieski zel od ucisku juz wyszedl na zewnątrz wiec po szczęce tak;//
Polecane artykuły