sluchajcie sprawa wyglada tak ze zostalo mi troszke hp w pudelku po cyklu... do 10 miarek i zapomnialem o tym zupelnie... dzisiaj otwieram puszke i tak niebardzo to wyglada porobily sie jakies kropki na tym :D wiem ze pewnie to wilgoc... moglo go trafic czy raczej nie ? szamac to czy wyrzucic :D ? prosze o wmiare powaznie odpowiedzi bo ja tu mam dylemat hehe
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
stary ja wogule zapomnialem ze to mam :D wiesz to w ****u przesiedzialo... ale szamam od wczoraj i dzis na silce juz zamuly nie bylo :) prawie bd na mini cykl hehe a swoja droga HP niezle czesze... tylko te za***ane roztepy... no ale coz cos za cos... thx za wsyztskie odp udanych treningow ludzie ;] pzdr
...
Napisał(a)
bez problemu możesz szamać
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
pleśń? to wywalić od razu!
...
Napisał(a)
bez problemu możesz szamać
Oby tylko nikt nie brał do serca takich tworczych porad...
Oby tylko nikt nie brał do serca takich tworczych porad...
...
Napisał(a)
zazwyczaj mozna smialo nawet po dlugim czasie jak leza takie rzeczy, kwestia tylko byle w suchym otoczeniu
bo jak sie wilgoc dostanie w wiekszej ilosci to w miare szybko moga cuda tam wyrosnac, az sam sie zdziwilem
dlatego kwestia czy sucho bylo czy czy plesn sie nie pojawila, be jesli tylko zbrylone, nawet mocno to nieszkodzi nic, norma, ale jak cos rosnac zaczyna jakies kropki jak pisales to nie tykaj
bo jak sie wilgoc dostanie w wiekszej ilosci to w miare szybko moga cuda tam wyrosnac, az sam sie zdziwilem
dlatego kwestia czy sucho bylo czy czy plesn sie nie pojawila, be jesli tylko zbrylone, nawet mocno to nieszkodzi nic, norma, ale jak cos rosnac zaczyna jakies kropki jak pisales to nie tykaj
...
Napisał(a)
Kropki się porobiły, więc duże prawdopodobieństwo że pleśń. Jak mówiłem, dużo tego nie ma, więc lepiej nie ryzykować.
...
Napisał(a)
qwa nie ma zadnej plesni :D przeciez bym sie glupio nie pytal... porobily sie zolte kropki to tez jest zolte... raczej troszke zwyklej wilgoci ogolnie wyglada wporzadku i zapach normalny tylko dosc chwile to siedzialo ale zamkniete etc... chyba to wywale bo strata mala a szkoda sie truc
Zmieniony przez - HIROKEZ w dniu 2009-09-10 13:38:46
Zmieniony przez - HIROKEZ w dniu 2009-09-10 13:38:46
...
Napisał(a)
tylko uwazaj na te plesniowce bo ci wpi...ol moga spuscic jak na hp dopakowaly 

I'll Show You How Great I AM!!!!
...
Napisał(a)
HIROKEZ: no mowie. Jakby to byla jakas wielka puszka to spox, ale tyle to nie warto ryzykowac.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!