Czy warto brać hmb? Czy może kupić sobie z tą kase jakiś inny suplement?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dla niektorych warto, dla niektorych nie - jak masz pieniadze kup i sprobuj..
dzienna dawka ~3-4g czystego hmb.
najtansze hmb - obecnie ma Trec 220 kap/500mg hmb za 99zl
proponuje polaczenie z kreatyna (najwieksza porcja hmb ~1,5-2g po treningu z kreatyna 4g)
dzienna dawka ~3-4g czystego hmb.
najtansze hmb - obecnie ma Trec 220 kap/500mg hmb za 99zl
proponuje polaczenie z kreatyna (najwieksza porcja hmb ~1,5-2g po treningu z kreatyna 4g)
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
no właśnie nie mam za bardzo kasy a słyszałem że hmb nie działa na zaawansowanych, a ja już swoje przerzuciłem. Więc co lepiej byłoby kupić? bo mam takie założenia: poprawa sylwetki, zwiększenie siły i masy mięśni, (bardziej siły). Więc kretka odpada
btw najtańszy hmb to Megabola 200tabsów za 60zł
a na ile by mi starczyło hmb Treca? to sie stosuje jakieś cykle?
Zmieniony przez - nErO__ w dniu 2004-04-23 00:03:24
btw najtańszy hmb to Megabola 200tabsów za 60zł
a na ile by mi starczyło hmb Treca? to sie stosuje jakieś cykle?
Zmieniony przez - nErO__ w dniu 2004-04-23 00:03:24
...
Napisał(a)
nnajlepiej przyjmowac hmb przez dlugi okres 2-4 miechy, jest to droga zabawa - na niektroych dobrze dziala, na niektorych wogole nie dziala.. jezeli chcesz cos innego/sprawdzonego napisz a cos wymyslimy. okresl ile masz pieniedzy na cykl
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
mam kasy do 150zł. A czas do końca roku szkolnego. założenia: poprawa sylwetki, zwiększenie siły i masy mięśni, nie chce za bardzo przytyć na masie bo uprawiam kajakarstwo i byłoby to dla mnie szkodliwe.
...
Napisał(a)
najtńszy jest trec nie megabol. dlaczego ? ponoiewż trec ma dawki 500 a megabol 250 wniosek jest opczywisty . jesli chcesz rzeźbe to możesz kupić therme jak masz odpowiednio ilośc białka w diecie innym przypadku kup sobie białko poniewaz bez białka inne suplementy niedadzą ci oczekiwanego efektu
...
Napisał(a)
Na Therme jest za młody, a w ogóle to bardzo silny środek więc w tym przypadku raczej nie polecam. HMB też nie polecam.
Najlepeij białko i BCAA
Najlepeij białko i BCAA
Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz
Doradca w dziale Suplementacja
...
Napisał(a)
dzienks za odpowiedzi
Zmieniony przez - nErO__ w dniu 2004-04-23 19:31:13
Zmieniony przez - nErO__ w dniu 2004-04-23 19:31:13
...
Napisał(a)
na znanej wszystkim aukcji jest HMB olimpa 200 kaps za 79.90, poza tym znam jeden sklep internetowy gdzie jest za 83 zł, to chyba taniej wychodzi niż trec??
broń boże to nie kryptoreklama
Zmieniony przez - D-M-X w dniu 2004-04-23 19:44:27
broń boże to nie kryptoreklama

Zmieniony przez - D-M-X w dniu 2004-04-23 19:44:27
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!