co sądzicie o tym gainerze?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
sory za odkopywanie starego tematu,ale
Czytając tego posta w całości jestem pełen uznania i szacunku dla Cichy-Figa,czytając to wszystko spodobało mi sie jak traktuje młodszych mniej zamożnych klientów,szkoda że mieszkasz tak daleko,bo bym robił zakupy u Ciebie,życzę wszystkim więcej takich sprzedawców!
Czytając tego posta w całości jestem pełen uznania i szacunku dla Cichy-Figa,czytając to wszystko spodobało mi sie jak traktuje młodszych mniej zamożnych klientów,szkoda że mieszkasz tak daleko,bo bym robił zakupy u Ciebie,życzę wszystkim więcej takich sprzedawców!
...
Napisał(a)
jaki on dobry jak w skladzie czytam: suszona serwatka, suszone odtluszczone mleko,suszone bialko z jaj - to ma byc zrodlo bialka do budowy masy??? teraz gainery dobrych firm sa robione na izolatach i koncentratach serwatki i kazeinie wapnia- swiat poszedl do przodu!!!
...
Napisał(a)
gain fast 3100 - universal
super mass 3200- m double you
turbo mass gainer - performance
super gainer 4200 - bio tech
super weight gainer - steromax
super mass 3200- m double you
turbo mass gainer - performance
super gainer 4200 - bio tech
super weight gainer - steromax
...
Napisał(a)
hard fast był dobry...
PS rodzaj białka nie jest az tak wazny w przypadku gainera a wpolskich warunkach, biorąc pod uwage ilosci jakie trzeba stosowac tej odzywki, główną zaletą bywa cena
PS rodzaj białka nie jest az tak wazny w przypadku gainera a wpolskich warunkach, biorąc pod uwage ilosci jakie trzeba stosowac tej odzywki, główną zaletą bywa cena
członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
co ty opowiadasz - bialko nie jest ważne?
a niby z czego masz budowac miesnie?
z powietrza czy wody???
a niby z czego masz budowac miesnie?
z powietrza czy wody???
...
Napisał(a)
czytasz co chcesz.. nie to co pisze... nie jest wazny R.O.D.Z.A.J białka, bo dla hardgainera (a zakladam ze tacy stosują gainery) wazniejsza jest ilosc produktów w czasie budowania masy... wiec jak ktos ma kupic 3 kg wypasionego gainera, zamiast 7kg zwyklego (niePytonopochodnego) to rodzaj białka sie nie liczy...
...
Napisał(a)
czytasz jak chcesz- jak to nie jest wazny R.O.D.Z.A.J bialka- moze dla ciebie ale nie dla mnie i wielu ktorym zalezy na budowie masy miesniowej
kazdy organizm cwiczacego potrzebuje najlepszego bialka do budowy swoich miesni a nie byle jakiego - w polsce takze!!!
kazdy organizm cwiczacego potrzebuje najlepszego bialka do budowy swoich miesni a nie byle jakiego - w polsce takze!!!
...
Napisał(a)
dobra... EOT.. bo jak sie oderwales od swiata rzeczywistego to nie mamy co gadac... jak nie wiesz, ze sredni 18-20 latek ma na taki "cykl" gainerem powiedzmy ze 200-300 zł i zalezy mu na tym by kupic go jak najwiecej.. to nic nie pojmiesz... i nie ma dla niego znaczenia, czy bedzie z izolato-hydrolizatu, czy zwyklego koncentratu... z albuminą... liczy sie, że pierwszego kupi ze 3-4 kg a drugiego 12...
...
Napisał(a)
to ty nic nie pojmiesz i cale zycie bedziesz kupowal i polecal mlodym adeptom cwiczen byle co !!! byle tanio!!! i byle duzzzzo
a efektow w przysroscie miesni zadnych!!
lepiej kupic mniejszy ale ,,wypasiony " / czytaj profesjonalny / i co najwazniejsze skuteczny!!!
a efektow w przysroscie miesni zadnych!!
lepiej kupic mniejszy ale ,,wypasiony " / czytaj profesjonalny / i co najwazniejsze skuteczny!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ca-HMB
Następny temat