Siemka chciałem założyć tu dziennik k tak też robiłem. Jutro podeślę ankiete i rozlisze wam co i jak
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zdjęcie sylwetki (mile widziane):
Waga : 72
Wzrost : 178
Staż treningowy: 10 MIESIĘCY
Obwód pasa -
Obwód klaty: -
Obwód uda: -
Uprawiany sport lub inne formy aktywności (jak często): PIŁKA NOŻNA raz w tygodniu
Ograniczenia żywieniowe(uczulenia, choroby) : -
Stan zdrowia: DOBRY
Preferowane formy aktywności fizycznej:
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :
Stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t:
Wrażliwość na stymulanty:
Możliwosci finansowe:
Cel/problem/opis: CEL MASA 80-90KG
Waga : 72
Wzrost : 178
Staż treningowy: 10 MIESIĘCY
Obwód pasa -
Obwód klaty: -
Obwód uda: -
Uprawiany sport lub inne formy aktywności (jak często): PIŁKA NOŻNA raz w tygodniu
Ograniczenia żywieniowe(uczulenia, choroby) : -
Stan zdrowia: DOBRY
Preferowane formy aktywności fizycznej:
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :
Stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t:
Wrażliwość na stymulanty:
Możliwosci finansowe:
Cel/problem/opis: CEL MASA 80-90KG
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Moją przygodę z siłownią zacząłem w wieku 15 lat ,na początku w domu sztanga sztangielki ,zamiast ławki skośnej i płaskiej była deska i książki ,żeby ten skosik jednak był ,kolekcjonowanie sprzętu zajęło mi jakieś 7 miesięcy ,aktualnie razem z koleżką mamy siłkę(dziś postaram się jeszcze podesłać zdjęcia) .Dziś po przerwie idę zrobić dobry trening .Pewnie będą to barki :).Aaa bym był zapomniał moja dieta przez okres siłowni to było głównie jedzenie dużo i w miarę czysto ,a i oczywiście dużo spałem ,jedynie gdzie wychodziłem to na mecz który był 2 razy w tygodniu bądź raz .Teraz mam zamiar dobić do 80 kg lub 90kg zobaczymy jak się to ułoży ,cała kasa pójdzie w miskię i suple i sprzęt .Jeśli chodzi o sylwetki będę celował w wąską talię ,i lubię też sylwetki w stylu old school czyli duże klaty duże łapy i ogólnie proporcjonalna sylwetka ,po godzinie 19 zmieszczę jaki dziś trening strzelił
...
Napisał(a)
dobry progres

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Dzięki :D ,wczoraj były bary ,ale było mi mało więc dobiłem trochę trica i bica TRENING:
-unoszenie sztangi wzdłuż tułowia gryfem łamanym 4x15
-wznosy w opadzie tułowia + wznosy w przód hantli 4x12 ,4x12
-wznosy hantli bokiem 4x12
-wyciskanie sztangi wąsko 5x12
-wyciskanie "francuskie" stojąc 4x8-12
-uginanie sztangi 4x12
Zmieniony przez - funkff w dniu 2016-08-31 14:32:59
-unoszenie sztangi wzdłuż tułowia gryfem łamanym 4x15
-wznosy w opadzie tułowia + wznosy w przód hantli 4x12 ,4x12
-wznosy hantli bokiem 4x12
-wyciskanie sztangi wąsko 5x12
-wyciskanie "francuskie" stojąc 4x8-12
-uginanie sztangi 4x12
Zmieniony przez - funkff w dniu 2016-08-31 14:32:59
...
Napisał(a)
A i pytanie :D jakim typem jestem ? Wydaję mi się że meso... lecz nie jestem pewien
...
Napisał(a)
nie jest to wazne w sumie:) nie masz czystego somatotypu, wiec nie ma co sobie glowy zawaracac
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
z tymi typami to jest tak możesz wyglądac jak ektomorfik -większośc chłopaków do 16-18 lat ale czy jestes ektomorfikiem to trzeba sprawdzić.Jesli wprzez 3 tyg. wrzucisz 4000kcal i nie przytyjesz to jestes ektomorfikiem -na tę chwilę.Za 10 lat możesz miec wolniejszy met. i juz nim nie będziesz.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!