Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
229
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11353
Witam...mam pytanie odnosnie ECA. Dzis do poludnia zarzucilem sobie 2 tabl. Tussi + spalacz Stacker 2 jedna kapsulke. Po niecalej godzinie poczulem niezlego kopa, kilka godzin pozniej zarzucilem podobna dawke i po jakims czasie wybralem sie na trening i niestety go niedokonczylem bo mialem niezla swiece w bani, zamroczylo mnie na moment, a nogi mialem jak z waty. Jest to moj pierszy kontakt z ECA...dodam ze wcinalem clen i nie ruszal mnie wogole, oprocz telepawki nic nie czulem.
Wiem ze skutki uboczne po efce mijaja z czasem...i tutaj mam pytanie do tych co stosowali efke czy mieliscie podobne side i czy one mijaja po jakims czasie ???
Wiem ze te typowe efekty uboczne mijaja po tym gdy organizm sobie wyrobi tolerancje na jej obecnosc. Dodam, ze nie mam zadnych problemow z cinieniem.
Szacuny
46
Napisanych postów
6263
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38431
Wrzuc na pusty zoladek tabsy a po ~15 minutach zjedz dobry posilek z duza iloscia ryzu/makaronu etc i dopiero na trening.Tak to lipa.A takie zjady to mialem ale po kofeinie.Moze ona jest przyczyna twojego samopoczucia, sprobuj bez kofeiny moze raz.
A na przyjemne pocenie dorzuc tą aspiryne, ja tam lubie z nią efedryne i mam w dupie czy faktycznie cos tam pomaga czy nie
aha i nie mierz tak namiętnie tej temperatury bo ci gwarantuje ze bez efedryn i innych tez masz czasem wieczorem 37.2
Zmieniony przez - rezun w dniu 2007-07-13 21:49:23
Szacuny
4
Napisanych postów
229
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11353
dlatego pytam...bo nie wiem czy ciagnac dalej. Chodz pocilem sie strasznie, pobudzony jestem tez konkretnie. I napewno efekty byly by badzo dobre, tym bardziej ze clen mnie jakos nie rusza. Moze zmniejsze dawke chodz ta nie jest jakas wygorowana...z tego co czytalem goscie po 10 wcinali ;)
Szacuny
16
Napisanych postów
1390
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
39925
A ja mam inne pytanie. Czy tussi może na kogoś nie działać ?
Kupiłem parę dni temu na spróbowanie listek tussipectu. Wziąłem 5 tabletek, czekam prawie godzinę - nic, to wrzucam kolejne 5, znowu nic. Po godzinie znowu 5, dalej nic. W ciągu około 4 godzin zjadłem wszystkie 20 tabletek i zero działania . Czy to możliwe, jak niektórych kopią 2 tabletki ?
Szacuny
31
Napisanych postów
1921
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
68916
to ze nie czujesz sie jak po kresce bialego nie znaczy ze nie dziala osobiscie tez moge spokojnie zarzucic 10 tussi nie czuje widocznego efektu kopa czy cos podobnego ale efekt spalania fatu zachodzi
"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]