Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
14
Napisanych postów
507
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15576
Posiadam efedryne 10 apułek 1 ampułka to 25mg . Efka jest apteczna Polfa Warszawa S.A i nie wiem jak brać ją na redukcji . Teraz skączyłem t3 brać z clenem i chciałem wejść na t3 i efka na 2 tyg i później znowu na 2 tyg na clen i t3 . Biorę jeszcze prop i tren .
1. WIEK:19
2. WAGA:92
3. WZROST:182
4. WYMIARY:patrze w lustro nie na wymiary :)
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:koło 90 cm :(
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5 lat
6. DIETA:
-białko:284gr
-węglowodany:360gr
-tłuszcz:65gr
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:jestem na cyklu
8. TRENING:5 razy siłowy 4 razy cardio po 45 min
9. CEL CYKLU: redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:jestem na cyklu
11. POZIOM BF%:nie wiem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):tycie
13. STAN ZDROWIA:b.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:nie wiem
15. PPM (podstawowa przemiana materii):nie wiem
16. WYNIKI SIŁOWE: nie robię maxów :)
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Szacuny
14
Napisanych postów
507
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15576
zszedłem z vlcd bo to nie dla mnie wole normalną zbilansowaną dietę z większą podażą węgli niż tłuszczy lepiej mi tłuszcz schodzi i lepiej się czuje . Dzięki za pomoc sogacz leci :)
Szacuny
14
Napisanych postów
507
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15576
gienus12 o kolejny co się wp*****la w temat bez powodu ???? Co napisałem ,że chce zrobić formę na lato 2 czy 4 tyg , weź się chłopie puknij w ten łeb pusty bo nic nie wiesz o mnie nie widziałeś mojego zdjęcia jak wyglądam i jak chce wyglądam ...I nie dodawaj komentarzy bezsensownych bo przez takich ludzi to forum staję się śmietnikiem .
Szacuny
3313
Napisanych postów
72175
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
459106
czy ja musze widzieć twoje zdjęcie i czy ja musze znać twoje priorytety?. Tren to nei zabawka a wskakujesz na niego przy 1 cyklu, gdzie przy odpowiedniej diecie na propie,aero i spalaczu spaliłbyś to co chcesz i pewnie wyglądałbyś tak jak tego oczekujesz. Poprostu wątpie w to że środek wykorzystasz. I panuj nad pisownią
Zmieniony przez - gienus12 w dniu 2014-06-15 20:14:49