Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witajcie. Mam pewne pytanie. Chodzę do gimnazjum i mam pewnego "znajomego". Wydaje mi się, że stosuje doping. Ma potworny trądzik i jest strasznie "napompowany". Nie wyglada na kogos, kto byłby w stanie trzymać dietę i dojść cieżką pracą do efektów. Czy doping może powodować agresję ? Jakie złe skutki niesie jego stosowanie w wieku 17 lat ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Spokojnie panowie ;) Dobra odpowiedź na pytanie to nie sprawa życia, czy śmierci. A co do dresa, to taka przenośnia oczywiscie
Nie ubliżam dresiarzom. Ale ten koleś z książkami nie chodzi, a ksiązek na przerwach też raczej nie czyta. Zresztą wiecie o co mi chodzi
Prosze dodajcie coś na ten temat - doping w młodym wieku, chętnie sie czcegoś dowiem.
Pozdrawiam i spokojnie proszę.

Nie ubliżam dresiarzom. Ale ten koleś z książkami nie chodzi, a ksiązek na przerwach też raczej nie czyta. Zresztą wiecie o co mi chodzi

Pozdrawiam i spokojnie proszę.
...
Napisał(a)
że nie urośnie, że będzie bezpłodny, ze mu szajba odbije itd. Doping nie powoduje agresji, ale uwalnia agresje jak np alkohol - jak ktoś jest agresywny z natury, to mu się różne akcje wkręcają - gratuluje kolegi :)
...
Napisał(a)
co 2 gimnazjalista ktory cos tam cwiczy bierze
w tym ja

w tym ja

It's not Revenge, It's Punishment!
...
Napisał(a)
tak tylko jak organizm sie roziwja to wiecie do tego hormony to masakra troche. Ten koles nie jest moim kolegą, ale widze go. Nie nalezy do intelektualistów - dresiarz. Jest potwornie agresywny i glownie o to mi chodziło, czy branie ,,koksu" potęguje agresje ?
...
Napisał(a)
wypije typek dwa piwa i bedzie chciał wszystkich poroz******lać
skoro ma trądzik to prawdopodobne że brał mete. Z tego co słyszałem to ona po alkoholu robi fajne cuda z psychiką xD

skoro ma trądzik to prawdopodobne że brał mete. Z tego co słyszałem to ona po alkoholu robi fajne cuda z psychiką xD
...
Napisał(a)
Gondzik wypiehdalaj szczylu, wstęp od 18, a co do tego kolesia, niech bierze saa w tym wieku to za jakiś czas jego łososie nie dojdą na tarło hyhyhyhyhy

+$+ sru sru
...
Napisał(a)
czyli że dres intelektualistą byc nie moze?
o boze, o boze
a jak ja jestem dresem? i wiersze tworze?
ksiązek sterty przetworzyłem
świat odrobine na lepszy przeobraziłem
pewnie zapytasz JAK TO SIE STAŁO?
juz Ci mowie pało..
litry omo w dupe sie przyebauo
Zmieniony przez - szczur_ w dniu 2010-06-09 22:11:05
o boze, o boze
a jak ja jestem dresem? i wiersze tworze?
ksiązek sterty przetworzyłem
świat odrobine na lepszy przeobraziłem
pewnie zapytasz JAK TO SIE STAŁO?
juz Ci mowie pało..
litry omo w dupe sie przyebauo

Zmieniony przez - szczur_ w dniu 2010-06-09 22:11:05
It's not Revenge, It's Punishment!
...
Napisał(a)
wstęp od 18, i jak słyszałeś to nie piehdol, bo później takie bajki. "Jak ma pryszcze to brał metkę" hahahahahaha kvrwa polałem jak to przeczytałem, a jak ma pryszcze na chvuju to co ? 

+$+ sru sru
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!