...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Slepecci co Ty ******lisz?
weś się zastanów najpierw co mówisz...
co do autora - myśle, że za wcześnie na doping...
odnośnie nandrolonu na pierwszy raz:
https://www.sfd.pl/temat268725/
Zmieniony przez - -Neal- w dniu 2006-06-06 16:08:33

weś się zastanów najpierw co mówisz...
co do autora - myśle, że za wcześnie na doping...
odnośnie nandrolonu na pierwszy raz:
https://www.sfd.pl/temat268725/
Zmieniony przez - -Neal- w dniu 2006-06-06 16:08:33
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
cobyście sązili o cyklu deca-sustanol na 1 ros??-- na pierwszy ros nigdy nie laczy sie dwuch skladnikow ty;lko jeden poniewaz w zupelnosci wystaczy
...
Napisał(a)
Gregor nie po kalesonach po Rajtach:)
Co do autora to jedno powiem : ŻALLLLLLL!!
Co do autora to jedno powiem : ŻALLLLLLL!!
...
Napisał(a)
dupne specjalisty bo bierom koksy ciekawe czy bez tego też tacy mądrzy pochwalcie sie wynikami na sucho???i skończcie gupio godac bo jak mom suchac takjich gupich rad i godki to wos dupca z góury na dół kca wiedzieć a wy bzdury godocie i mie nerwujecie!!!nieznom sie i pytom jka każdy na forum czyli wiem deki nie na 1 ros i niemozna łaczyć to po co ta deka jes????
...
Napisał(a)
a ty dzist niebyc mary bo jetesmy w tym samym wieku ale miedzy nami jes róznica ja ćwicze na chucho a ty jesteś kolejnym d****em który niemo pojęcia o treningu i już po koksy siego jo na sucho wycisnoł 120kg na klata 140 na nogi i 200na martwy moze ty sie pochwalisz osiągami jak taki mądry jesteś???????????a i pojechac po rajatach to sie mozesz i smaczneuj metki życze;]
...
Napisał(a)
KULIK100 -- skoro nie masz pojecia i jestes poczatkujacym koksem to powinienes poczytac posty ktore sa na forum i nie bedziesz zadawal glupich pytan to i beda madrzejsze odpowiedzi. Poniewaz dalej nie masz pojecia o dece i dalej ciagniesz temat pograzajac sie tylko w nim jest wiele postow ktroe mowia dalczego deka jest zla na pierwszy raz poczytaj a sie dowiesz
...
Napisał(a)
Grande - nareszcie mądrze godosz ale ja niejestem początkującym koksem bo nic niebiera czytom cały czos i wiem coraz więcy;)także pozdro ziomki ale i tak piszcie co tam jeszcze wiecie o dece!!
...
Napisał(a)
ginemen
ale mosz godone buheheheh......... co za pedal dobra rada wyp*****laj bo bedzie zle...

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, kiedy umrzesz"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!