...
Napisał(a)
asdf0r--- ja deki nie stosuje i sa nie biore wiec nie mam pojecia co ci na mysl przyszlo
pitersc -- gadsz glupoty ja mam racje jedynie co moge sie mylic to w bicepsie

pitersc -- gadsz glupoty ja mam racje jedynie co moge sie mylic to w bicepsie

...
Napisał(a)
ciekawe ile tego w***ales bo jak juz z 1000 to nic ci nie przyjdzie ****a o co ty sie pytasz karzdemu wjezdza inaczej <mam dys orto mazecie mi naskoczyc>
Ale tu jest smieszna wiara!!! Same paszczury a ja najwiekszy:)
...
Napisał(a)
frajer87--->
nie ma jak samemu sobie po kalesonach pojechac i w tylek sie zerznac.
fajny nick

nie ma jak samemu sobie po kalesonach pojechac i w tylek sie zerznac.
fajny nick

...
Napisał(a)
nick pierwsza klasa
***ac frajerstwo

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, kiedy umrzesz"
...
Napisał(a)
PYTOM O ŚREDNIE PRZYROSTY JAKIE ZAOBSERWOWALISCIE WY SAMI ALEBO U SWOJICH ZNAJOMYCH ALE WYŁĄCZNIE TYLKO PO DECE!!!INDYWIDUALNIE
...
Napisał(a)
czy ma znaczenie na pewno ma ale w jakim stopniu dieta do tej kuracji 10szczałów z białkiem i bez jaka jest róznica i jak sie majom stawy czy po dece stawy duzo więcej wytrzymujom!piszcie wszystko co wiecie na temat przyrostów i jak najlepi wykożystac dece w największym stopniu!!!czy wystarczy trenowąc 1 partie 1 raz w tygodniu??pozdro
...
Napisał(a)
irko123 jak ci sie coś niepodobo to tu niepisz a jak mosz jakis problkem do mie to ci podom adres i wpadnij i sie weź kolegów bo som z takom masom możesz niedac rady-pajacuu!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!