Witam, kupiłem zestaw białko mutant whey 2270g, Bio tech hyper mass 5000-4 kg, Vita maxx 120kp. jestem szczuplej budowy 65kg, chcialem przybrać na massie, i mam prośbe jak mam taki zestaw dawkować i po ile czego, byłbym bardzo wdzwieczny, POZDRAWIAM
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Od dawkowania supli masz podwieszony dział u góry strony.
Drugą sprawą jest to, że białko jak i gainera bierze się według braków w DIECIE, której zapewne nie masz.
Także schowaj to wszystko do szafy lub sprzedaj, a zamiast tego odwiedź dział ODŻYWANIE :)
Drugą sprawą jest to, że białko jak i gainera bierze się według braków w DIECIE, której zapewne nie masz.
Także schowaj to wszystko do szafy lub sprzedaj, a zamiast tego odwiedź dział ODŻYWANIE :)
...
Napisał(a)
j/w
Te odżywki to nic innego jak tylko żarcie w proszku, to tak jak miałbyś przytyć po zjedzeniu obiadu.
Te odżywki to nic innego jak tylko żarcie w proszku, to tak jak miałbyś przytyć po zjedzeniu obiadu.

spokoojnie, damy rade.
...
Napisał(a)
czyli te odzywki mi nic nie dadza, czy jak?? chcialem tylko jak mam to dawkowac, jak to podzielic.
...
Napisał(a)
No widzisz, te koksy o których piszesz działają np. tak, masz zbilansowaną dietę, z tym, że każdego dnia np. w pracy jesz posiłek w którym brakuje ci danych wartości odżywczych np. węgli, w tę wypijasz do tego takie cudeńko jakim jest gainer i wszystko miodzio. Tyje się od cało dziennego bilansu kalorycznego,a nie (niestety) od jednej miary węgli która ma przypuśćmy 200 kcal.
Wbijaj do działu "odżywianie" i czytaj, czytaj, czytaj, a później działaj.
Wbijaj do działu "odżywianie" i czytaj, czytaj, czytaj, a później działaj.

spokoojnie, damy rade.
...
Napisał(a)
DavidGbkczyli te odzywki mi nic nie dadza, czy jak?? chcialem tylko jak mam to dawkowac, jak to podzielic.
Każdy Ci powie że masz dawkować według braków w diecie gdyż tak rzeczywiście jest. Nikt Ci nie powie ile czego stosować bo nie wiemy jakie masz braki w diecie (gdyż jej nie masz xd)
Zapraszam do dziennika :)
http://www.sfd.pl/[Blog]Hepcio_/_Redukcja,_Przygotowanie_do_VLCD-t1094898.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!