Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
308
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3449
czesc mam zamiar zaczac brac dece durabolin szuklaem w necie o dawkach itd ale jeden pisze tak a drugi tak wiec chcialbym zeby tutaj mi kots pomogl
cwicze na silce od 3 lat zrobilem 6 albo 7 cyklow na kreatynie stackach kreatynowcy itp bralem gainery carbo itd WZIAlem takze 300 tabletek mety po 100 na cykl i po 2 miechach przerwy teraz chce wziasc deke tyllo nie wiem jakie dawki co ile dni jaka dlugosc cyklu i czy polaczyc to z meta i kreatyna ??
chcilabym tez wiedziec czy deka hamuje wzrost (mam 19 lat ale mimo brania mety nadal rosne obecnie 202 cm i 98 kilo )
czy dobre by byly iniekcje w UDO ?? czy ,moze gdzie indziej
tak lw ogle to chcialbym wazyc do Maja 2007 roku 110 kilo ;] pozdro !!
Szacuny
4
Napisanych postów
308
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3449
nie ma takiej opcji testosteronu nie wezme tylko deka albo deka z meta co lepsze ??
a dlaczego w tylek lepiej chodzi CI o to ze lepsze efekty czy ze latwien nie natrafic na zyle ??
Szacuny
0
Napisanych postów
72
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1835
Mój kolega bierze dekę z metą, dopiero tydzień więc efektów raczej większych narazie niema. Tak słyszałem, że po samej dece to spada testosteron no i można mieć problemy ze sprawnością seksualną . No a meta podobno też zmniejsza poziom teścia więc niewiem jak to jest jak bierze się razem chociaż słyszałem, że praktykuje się takie cykle. Po odbloku wszystko może wraca do normy . Ja osobiście z teściem bym brał i nie patrzył na żadne skutki uboczne, które i tak wynagrodzi nasz wygład