...
Napisał(a)
jestem teraz po pierwszym tygodniu cyklu z 15omy(3 omki tyg.) i 200 bionabolu(6 tabletek dziennie) jeszcze bede to bral przez 4tygodnie!planuje dokupic po tych 4 tyg. finabol 30 (10 strzalow)i 10 strzalow testosteronu cypionat!czy moze tak byc????czy musze dokupic clen.... zeby to podtrzymac???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
oprócz omki dawki normalne. Ale jesli jest juz po pierwszym tyg, chce robic tak jak pisze ma co ma to wyglda to tak jak wyglada i tyle.
xxl
...
Napisał(a)
meta+oma genialne połączenie
Niech burżujów
strach oblata rozdmuchamy
pożar świata świat w pożarze we krwi stanie
Pobłogosław Panie!
...
Napisał(a)
meta+oma-standardowe polskie,tradycyjne polaczenie

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
cykl moze i dobrze masujący ale kolega ulozyl go na caaaaaałe 5 tygodni
Ta i w 10 tygodniu wrzuc cypio a clen w 48

Ta i w 10 tygodniu wrzuc cypio a clen w 48
hihihi
...
Napisał(a)
To sezonowe połączenie 

The future is coming on......
>>> Doping Division Force Crew <<<
...
Napisał(a)
skoncz ten gowniany cykl w takiej postaci jakiej jest, porzadnie sie odblokuj i za 2 miesiace wpadnij tu na forum to wymyslimy cos sensownego dla ciebie
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
cykl z omy i bionabolu jest dobry ale nie jestem pewien co do tego finabolu i cytoplinu!!!!czy mam dokuic do tego clen na podtrzymanie masy???i ile mialbym tego wziac????
...
Napisał(a)
cykl na mase jest dobry!a jak jestes taki madry to napisz mi lepszy~!w gebie kazdy madry
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!