witam jest zupełnie zielonu w temacie kulturystyka i mam pytanie co to jest ACT? szukalem w wyszukiwarce ale nic nie znalazlem z góry dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
musiałes źle szukać.
https://www.sfd.pl/temat18564/ <--Nie bede ci nic tłumaczył bo po przeczytaniu tego posta sam bedziesz wszystko wiedział
https://www.sfd.pl/temat18564/ <--Nie bede ci nic tłumaczył bo po przeczytaniu tego posta sam bedziesz wszystko wiedział

sra ta ta ta ta...
...
Napisał(a)
mozecie mi ułozyć plan ACT bo nie wiem na czym top polega ;/
PAWLO92-92
...
Napisał(a)
stary masz na górze link omg...
masz atlas ćw www.kulturystyka.pl/atlas/
i wszystko na ten temat, wejx poszukaj na forum temat poruszany setki tysiećy milinów razy:P:P
pzdr
masz atlas ćw www.kulturystyka.pl/atlas/
i wszystko na ten temat, wejx poszukaj na forum temat poruszany setki tysiećy milinów razy:P:P
pzdr
POZYTYWNIE PO***ANY
:D:D:D:D
...
Napisał(a)
a jak chcesz kobiecznie to mogę ci jakoś pomóc z tym planem:P
POZYTYWNIE PO***ANY
...
Napisał(a)
ty a swoj plan juz masz czy nadal nie wiesz co to modlitewnik? 

Komunizm to władza radziecka plus elektryfikacja!
...
Napisał(a)
taa... modlitewnik - ławka do ćwiczeń mięśni rąk (głównie bicepsu).
wiedziałem od poczatku tylko ty chyba nie kojarzyłes bo on był przecież na zdjęciu chyba był...
mam swój trening a zebyś wiedział!!!! i cwicze juz od poniedziałku:P
ale i tak mi pomogłes:P
wiedziałem od poczatku tylko ty chyba nie kojarzyłes bo on był przecież na zdjęciu chyba był...
mam swój trening a zebyś wiedział!!!! i cwicze juz od poniedziałku:P
ale i tak mi pomogłes:P
POZYTYWNIE PO***ANY
...
Napisał(a)
no to dobrze, zacznij jeszcze edytowac posty zamiast pisac 2 pod rzad i juz bedzie full wypas
zycze powodzenia w czasie treningow!

Komunizm to władza radziecka plus elektryfikacja!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!