nie trzeba jeść potraw kalorycznych , ale za co jeść rzadko,a obficie ! ja tak zrobiłam i przytyłam 2 kg w ciągu 2 miesięcy;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tak. ale to jest niezdrowe dla ukladu pokarmowego glownie.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Dobre pytanie, jak przytyć.
Dawno mnie nie było na forum. Powód: praca i brak czasu czego efektem jest nieregularne jedzenie i slabe treningi o ile w ogole są, a co za tym idzie spadek formy. Masa w dół, wyniki siłowe w dół i ogólnie brak motywacji. Moja odpowiedz na pytanie jak przytyć brzmi: dużo czasu dla siebie i na normalne jedzenie no i oczywiście jak najmniej stresu, a tego tez mi nie brakuje. Pozdrawiam!
Dawno mnie nie było na forum. Powód: praca i brak czasu czego efektem jest nieregularne jedzenie i slabe treningi o ile w ogole są, a co za tym idzie spadek formy. Masa w dół, wyniki siłowe w dół i ogólnie brak motywacji. Moja odpowiedz na pytanie jak przytyć brzmi: dużo czasu dla siebie i na normalne jedzenie no i oczywiście jak najmniej stresu, a tego tez mi nie brakuje. Pozdrawiam!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!