Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
z takim pasem jak uderzysz towar to azanim sie obejrzysz bedziesz mial ze 120 skup sie na misce odzywkach na ktorych teraz naprawde idzie zrobic ladna mase i sile.
Pozatym mialem kolege pytania zadawal jak ty chcial dobic na wakacje grubasem byl trenowac srednio umial jesc wcale ale towaru walil ladnie bebzon mu taki wywalil ze mala bania poprostu jakby mial pilke w sobie i cieszyl sie ze masa idzie tragedia potem i tak jak skonczyl bic zostawil to , brzuch zostal.
Na tym etapie skup sie na misce tyle odemnie kolego.
Pozatym mialem kolege pytania zadawal jak ty chcial dobic na wakacje grubasem byl trenowac srednio umial jesc wcale ale towaru walil ladnie bebzon mu taki wywalil ze mala bania poprostu jakby mial pilke w sobie i cieszyl sie ze masa idzie tragedia potem i tak jak skonczyl bic zostawil to , brzuch zostal.
Na tym etapie skup sie na misce tyle odemnie kolego.
...
Napisał(a)
sorki nie przedstawilem sie jestem tutaj nowy takze prosze o wyrozumialosc
...
Napisał(a)
antek,winstrol,prolo,meta duzo tych srodkow po ktorym sila dobrze idzie
....... IT'S.......
... MY...
....... LIFE .......
...
Napisał(a)
dzieki dibo ale jak bys mi jeszcze to rozpisal to by bylo git ja mam 28 lat wzrost 176 waga 87 kg po malym zabiegu deka+win+oma wczesniej metka
...
Napisał(a)
....... IT'S.......
... MY...
....... LIFE .......
...
Napisał(a)
wklej nam wypelniona ankiete stad:
https://www.sfd.pl/***Zanim_zadasz_pytanie***-t297513.html
https://www.sfd.pl/***Zanim_zadasz_pytanie***-t297513.html
...
Napisał(a)
tylko jeden cykl masz za sobą? To ma być pod jakieś zawody? waga też może ruszyć czy nie bardzo?
...
Napisał(a)
nie jeden. rok temu wzialem tescia+deka. chodzi mi poprostu zeby ktos mi doradzil nie znam sie za bardzo na tym nie mieszkam w plsce i nie ma kto mi doradzic chce poprostu zrobic sie duzy i nabrac sily za nim zaczalem brac wazylem 74 kg i podnosilem 50 kg na klate teraz 87 kg i 105 kg.
...
Napisał(a)
nie chce za duzo przytyc a jesli chodzi o koszta koksu to nie ma znaczenia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!