Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czy muszę się odblokować metanabolu 100 tabletek??
po ile tabletek muszę brać metanabol odzienie?
czy ten czy ten clomid dobry bedzie po cyklu ?
co sie tanie jak sie nie odblokuje po tych 100 tabletkach ?
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
675
te pytania powinny być dla Ciebie banalne jeśli zamierzasz brać mete. Mogę Cie trochę oświecić na ten temat ale zastanów sie czy warto bo jeśli masz przypuśćmy w bicu 35cm i weźmiesz mete skoczy Ci nawet na te 40cm to czy to jest dużo? a tym wyglądem się dużo nie nacieszysz bo woda która w Tobie zostanie szybko wypocisz podczas sezonu letniego (2tyg). 100 tab to trochę mało 150-200 jak już chcesz żeby coś było. lepiej żebyś się odblokował clomidem. Bierz piramidką od 2tab pierwszego tyg do 8tab ostatniego. nie jedz dłużej ni 6 tyg kup coś na osłone wątroby hepatil jkaiś i dużo wody pij. Jak się nie odblokujesz Twój organizm nie będzie już wytwarzał tyle testosteronu co przed kuracją i co za tym idzie nie będzie szło na siłowni.
Szacuny
2
Napisanych postów
446
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6159
chodzi mi o piramidke ktora nie ma zbyt duzego sensu i o dobieranie dawek nie wiedzac nic o bioracym. Wedlug Ciebie nie ma roznicy czy wazy 110kg czy 55 skoro piszesz mu ile ma jesc tab.
Szacuny
697
Napisanych postów
6810
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68305
Po to w dopingu jest ankieta aby było wiadomo z kim sie rozmawia i jak doradzić
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
675
no fakt nie wziąłem pod uwagę że ktoś przy wadze 100kg może brać metanabol... ;) a ta piramidka jest tylko przykładem może sobie zmienić ilość tab a mi się wydaje że jeśli je się sam metanabol to piramidka jest dobrym sposobem.