Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wczoraj wracalem do domu o 2 nocy. Ulica byla pusta. Szly tylko jakies dwa pijaczki. Gdy sie zblizylem, okazalo sie, ze maja po 25 lat - mniej wiecej. I po jakies 15 kilo wiecej niz ja. Gdy ich mijalem, jeden... zajechal mi z kopa. Jestem pokojowo nastawionym nastolatkiem, wiec co zrobilem? Oddalem. Polecial na ziemie. Zaczalem uciekac.
Cholerne glany - dogonil mnie klient. Zasunal w twarz, polecialem na ziemie. Zaczal mnie kopac po calym ciele, po glowie tez. Matka mysli, ze stratowali mnie na koncercie... Po moze 2 minutach takiego lania (chociaz Bog jeden wie, ile naprawde uplynelo czasu) ten, ktorego kopnalem, odciagnal swojego kumpla. Chcial mnie jeszcze okrasc, ale ten drugi go przytrzymal.
Cholerne *****y. Co powinienem byl zrobic? Cholera, nie oddawac kopa?
Szacuny
52
Napisanych postów
4559
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
42829
witam
mnie sie wydaje ze cokolwiek byś zrobił, to i tak jakby chcieli to by ci w******lili, albo "tylko" skroili z kasy
ale teraz masz pewnie satysfakcje ze sie postawiłeś
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
yo, no to macie po sogu.
Satysfakcja? Masz racje :)
Ale najgorsze jest to, ze nie moge sobie powiedziec, ze jak go spotkam, to zabije, bo -cholera- nie dam rady ;) Gdyby tak miec kalacha...
No nic.
Pozdrawiam!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kto sie umie bic z czyms takim? Nie ta klasa wagowa, pozno w nocy...
Gdybym nie mial glanow, to bym nie przewrocil pierwszego.
A co to za palka?
(dzieki za odpowiedzi)
Szacuny
32
Napisanych postów
1281
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
20037
Teleskopowa :)- sama nazwa wskazuje ze sie "wysuwa"- sa to zwykle 3 rurki lub sprezyny metalowe, kazda kolejna mniejsza od poprzedniej, tak ze sie same w sobie chowaja. Miesci sie spokojnie w kieszeni, a po otwarciu masz pol metrowa metalowa palke. Nie trzeba specjalnie nic umiec- po prostu lejesz kolesia, chociaz odrobina techniki nikomu jeszcze nie zaszkodzila.
Palka ze sprezynami kosztuje ok. 50zl, palki z litego metalu sa drozsze.
Osobiscie wole te sprezynowe- nie tylko ze wzgledu na cene, uderzenie takim czyms CHOLERNIE boli, a raczej kolesia nie zabijesz. Szczerze polecam. I wielkosc przeciwnika nie ma znaczenia, jeden strzal w noge i nogi nie ma, jak dobrze trafisz oczywiscie :).
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
A to niezla rzecz taka paleczka. Wolalbym dluzszy model, z jakas kula na koncu (albo z kolcem), ale to tylko moje zamilowanie do RPG BTW i co, rabnales tym kogos juz? Tak w jakiejs ciezszej sytuacji?
Pozdrawiam!
Szacuny
32
Napisanych postów
1281
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
20037
Nie mialem jeszcze okazji, probowalem na sobie- jak troche za mocno sie zdzielilem to tydzien mialem czerwona szrame na nodze. Widziałem jednak efekty uzycia tej palki- po 1 trafionym strzale w twarz koles wyplul 2 zeby i raczej odechcialo mu sie bicia...
Ta palka ma jeszcze jedna zalete: otwiera sie dopiero w momencie uderzenia, tak ze jak kolo nie wie z czym ma do czynienia, to mysli ze masz cos krotkiego w rece, a tu bum i nie ma paru zebow, albo kolana, albo lokcia, albo czegokolwiek innego w co trafisz...