...
Napisał(a)
witam. chcialem sie spytac jakie skutki daje witamina B12.- 1000mikrogramow w 1ml.daje to cos wogole?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
fajna sprawa;] moze sama psycha duzo daje...ale na mnie dziala w taki sposob ze mam fuulll power;] moge cwiczyc w kolko;] a jestem po cyklu wiec powinienem czuc sie raczej zmeczony;] do tego kreatynka no i oczywiscie clomid zaniedlugo;] ale zawsze jak bralem b12 w zastrzykach to lepiej sie czylem a bralem juz pare razy;]
SiGUsEk
SiGUsEk
SiGUsEk
...
Napisał(a)
Paaanie daj pan spokoj.
Pozdrawiam.
Doradca w najbardziej hardcorowym dziale - Doping
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
teoretycznie daje
KAŻDY CHCE BYĆ WIELKI - JA BĘDĘ!
KAŻDY CHCE BYĆ WIELKI - JA BĘDĘ!
Z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle.
...
Napisał(a)
Po B12 nie ma zadnych efektow ubocznych, nieprawda tez jest (a przynajmniej u mnie i moich znajomych co brali ta witamine nie wystapily) ze sa bolesne zastrzyki.
Po B12 wystepuje przyplyw sily oraz zwiekszona wytrzymalosc ja po 5 strzalach wyciskalem na laweczce ok 5-7kg wicej czyli jak na witamine calkiem calkie.(Bralem B12 2*1ml/na tydzien przez 5 tygodni)
Niestety podobno na niektore osoby poprostu nie dziala ona wogule dajac minimalne efektu jak nie zerowe.
Jelsi zalezy ci na sile oraz przede wszystkim wiekszej efektywnosci i itensywnosci treningu to mozesz sprobowac...masy na tym napewno nie zrobisz(chociarz da sie zaowazyc zwiekszony apetyt).
Pozdrawiam...
Po B12 wystepuje przyplyw sily oraz zwiekszona wytrzymalosc ja po 5 strzalach wyciskalem na laweczce ok 5-7kg wicej czyli jak na witamine calkiem calkie.(Bralem B12 2*1ml/na tydzien przez 5 tygodni)
Niestety podobno na niektore osoby poprostu nie dziala ona wogule dajac minimalne efektu jak nie zerowe.
Jelsi zalezy ci na sile oraz przede wszystkim wiekszej efektywnosci i itensywnosci treningu to mozesz sprobowac...masy na tym napewno nie zrobisz(chociarz da sie zaowazyc zwiekszony apetyt).
Pozdrawiam...
...
Napisał(a)
Ja biorę B12 w tabletkach Naturell-a i apetyt mam niesamowity. Mój żołądek nie ma dna. Jeśli chodzi o siłę to trudno ocenić. Siła mi przybyła ale pewnie dlatego iż biorę kreatynę.
Pozdrawiam
https://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1&topic_id=105549 szukam ludzi
Pozdrawiam
https://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1&topic_id=105549 szukam ludzi

...
Napisał(a)
Porownywanie tabletek B12 z zastrzykami B12 to nieporozumienie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Kiedys bralem B12 w zastrzykach - nic specjalnego szkoda sie kluc.
You Can Run, But You'll Just Die Tired!
...
Napisał(a)
Jak dla mnie to cena jest tak niska , że poprostu biore i śe nie zastanawiam oczywiście strzały bo tabletki to nieporozumienie, a dobrze zrobiony zastrzyk prawie wogule nie boli
HWDP
HWDP
...
Napisał(a)
a ja slyszalem od osoby ktora od lat trenuje kulturystyke i jezdzi na zawody ze B12 jest dobra na regeneracje organizum w sensie po ciezkich treningach, sila podobno tez troszke skacze, dobrze zrobiony zastrzyk z B12 nic nie boli, wlasnie w poniedzialek bede zaczynal tez moja przygode z B12 i bede mogl powiedziec za jakis czas cos wiecej bo sam na sobie przetestuje.
pozdrawiam.
KIDMAN
pozdrawiam.
KIDMAN
KIDMAN
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ocena cyklu rzezbowo-masowe?????
Następny temat