siema wiem ze to nie ten dzial ale pisalem juz w innym i nikt nie odpisał a tutaj czesto siedze i wiem ze duzo ludzi tutaj wchodzi i sie wypowiada a wiec to jest moj problem ostatnio bylem u kolegi i mial on pas vibroaction cz cos takeigo z mango to sobie zalozylem na 10 mniut i jak przyszelm do domu po 3 godzinach to mialem jakis taki wydety brzuch i mailem 5 cm wiecej w pasie niz przed uzyciem tego pasa;/ brzuch jest naprawde jakis taki dziwny ?tak jaKBY PRZEPUKLINA CZY COS TAKEIGO wie kto co to moze byc i czy mi sie to cofnie ? prosze o odpowiedzi bo jestem załamany :/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wow stary pierwszy raz cos takiego slysze ,
Nastepnym razem zaluz na łape
I na powaznie :a dlugo tak juz masz wydety?
Zmieniony przez - Pzekliniak w dniu 2008-07-14 20:16:09
Nastepnym razem zaluz na łape

I na powaznie :a dlugo tak juz masz wydety?
Zmieniony przez - Pzekliniak w dniu 2008-07-14 20:16:09
Przyczyna poprzedza skutek....
...
Napisał(a)
A nie jadłeś wcześniej grochu,fasoli,bobu?
Pewnie Cię wzdęło po prostu

Pewnie Cię wzdęło po prostu

Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
...
Napisał(a)
no dzisiaj o 14 uzywalem tego pasa a teraz ejst 20 i dalej tam mam i mnie boli ten brzuch jakbym mial miesnie naciagniete taki bol podobny do kontuzji ;/ tez pierwszy raz o takim czyms slysze ;/
...
Napisał(a)
i ten brzuch taki miękki jest i jak ide albo prboje biegnac to sie trzesie w srodku jak galareta ;/
...
Napisał(a)
coś rozkurczowego zarzuć i następny raz na głowę daj to może będzie pożytek

...
Napisał(a)
Nie mam pojecia dlaczego tak , ale mysle ze do jutra powinno ci przejsc nie martw sie tym nad zbytnio jak nie przejdzie idz do lekarza 

Przyczyna poprzedza skutek....
...
Napisał(a)
pewnie chodziles ciagle z wciagnietym i po tym cudownym wynalazku powrocil do normalnych rozmiarow

Shut The f*** Up And Train
http://www.sfd.pl/Najzabawniejsze_sytuacje_z_apteki!%-_-t357518.html
...
Napisał(a)
nie naprawe bylem na redukcji i schudlem z 10 cm w pasie i z 7 kilo i nierobilem tydzien brzucha wogole a on mial takie cudo to sobie wlaczylem i przyszlem do domu sciagam koszulke i zobaczylem ze cos jest nie tak;/ i ten brzuch jest wydety tylko na dole jtaka opona heh;/ ok poczekam do jutra i zobaczymy dzieki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!