W sobote na treningu podciagalem sie i wislowalem. Trening byl dosc intensywny. Nie odczuwalem zadnych boli. W niedziele wieczorem poczulem przy wstawaniu, leciutki bol po lewej stronie brzucha tak miedzy 2 a 3 kostka miesnia (schowana pod lekkim tluszczykiem :D) . Nie mam zadnych wybrzuszen, problemow zoladkowych ale to zjawisko lekkiego bolu wystepuje nadal gdy wstaje albo zaczynam isc, czuje takie jakby rozciaganie tego miesnienia. Myslicie, ze to moze byc jakies drobne naciagniecie? przepukline raczej wykluczam bo podobno praktycznie tylko w pachwinie i pepku sie pojawia a tu sprawa dotyczy boku miesnia prostego.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Raczej nic powaznego. Rozciagaj lekko brzuch, ewentualnie jak nie przejdzie do konca tygodnia to odwiedz lekarza.
Ja bym sobie treningi odpuscil do konca tyg i poswiecil na regeneracje.
Zmieniony przez - michal09 w dniu 2011-12-07 20:18:01
Ja bym sobie treningi odpuscil do konca tyg i poswiecil na regeneracje.
Zmieniony przez - michal09 w dniu 2011-12-07 20:18:01
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!