Szacuny
2
Napisanych postów
122
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2018
cze, mam taki problem że kiedys przypadkiem uderzyłem palcem (wskazującym) w coś twardego, nie pamietam co, teraz zawsze na treningu jak bije nawet w rekawicach to boli mnie miedzy 2 a 3 stawem palca liczac od paznokcia. Zastanawiam sie czy jak bym pod rekawice dawał jeszcze bandaże czy bym mógł spokojnie uderzać ? Co o tym myślicie ?
ps. myśle że palec nie jest wybity bo pare godzin po treningu już nie boli
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak długo boli Cię ten palec?
Jak wyżej, owijki nie zależnie od bólu palca powinieneś zakładać pod rękawice: po pierwsze usztywniają dłoń i nadgarstek, a po drugie wchłaniają pot...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mialem takie problemy z dlonia. Na sparingu uderzylem kolesia w glowe. Kilka minut pozniej bol i niestety przerwe mialem jakies 3 miesiace. Trenowalem tylko walke z cieniem itd. Na worku tylko jedna reka boksowalem, a o sparingach zapomnij. Przy kazdym 'mocniejszym' kontakcie bol, w zyciu codziennym bol, nawet przy pisaniu, noszeniu zakupow itd
Szacuny
2
Napisanych postów
122
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2018
tak zawsze w samych rekawicach bije, przed kontuzja było dobrze ale jak mówicie ze nadgarstki niszcze to kupie sobie jakieś, mam pytanie czy kupić zwykłe czy elastyczne ?