Witam panowie. Mam takie pytanie czy Eaa Xtra z activelab jest bardziej na mase czy na redukcje ?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- XTRA KONKURS!!! EAA XTRA + BCAA XTRA + LEUCINE XTRA
- Dwie Xtra Nowości Jednego Dnia - EAA XTRA i CREATINE XTRA
- Universal Creatine Powder+ EAA XTRA+ BCAA XTRA
- Activlab EAA Xtra czy ACTIVLAB BCAA XTRA?
- ACTIVLAB OSZALAL! KOLEJNY SUPER KONKURS!! DO WYGRANIA EAA XTRA!!
- OLIMP EAAnabol Xplode Powder vs ACTIVLAB EAA XTRA ?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pewnie Cię ta informacja zszokuje ale Twoje białko to aminokwasy:P więc skoro od niego nie straciłeś nagle tych 4 kg to czemu miałbyś stracić od EAA?
...
Napisał(a)
na mase czy na redukcję to jest dieta - podstawowy element
EAA fajny dodatek około-treningowy - podobnie jak BCAA przy czym BCAA przed a EAA po ...
silić się na stwierdzenie ,że jest na masę nie ma sensu IMO

EAA fajny dodatek około-treningowy - podobnie jak BCAA przy czym BCAA przed a EAA po ...
silić się na stwierdzenie ,że jest na masę nie ma sensu IMO
[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są
...
Napisał(a)
Jeżeli to ma być podstawowy suplement to zdecydowanie odpuść. Skup si na podstawach ł=
...
Napisał(a)
Podstawy mam ogarnięte. Do tego biorę białko, carbo i cell pump. Rozumiem że Eaa nie przeszkodzi mi w nabieraniu masy ?
...
Napisał(a)
nie .. ale patrząc po zestawie - masz w miarę ogarnięte podstawy DIETY ? bo ona jednak nie powinna kuleć 

[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są
...
Napisał(a)
Diety rygorystycznie nie przestrzegam, bilans kaloryczny napewno minimalnie na plus. W każdym posiłku staram się mieć w miarę dużo białką. Ogólnie powiem tak, po trzech miesiącach treningu na masę przyszło mi 4kg na wadze.
Zmieniony przez - onitchi w dniu 2012-08-26 20:54:42
Zmieniony przez - onitchi w dniu 2012-08-26 20:54:42
...
Napisał(a)
No to dobrze, ale skoro masz podstawy ogarnięte to czemu pytasz co jest bardziej na masę i redukcję ?
...
Napisał(a)
Bo za bardzo na aminokwasach się nie znam, dlatego chcę mieć pewność że jak to zacznę brać waga mi w dół nie pójdzie ;x
...
Napisał(a)
Gdyby od EAA waga szla w dol to bylby to hit na aledrogo i w telewizji sniadaniowej. Ja robie mase na spalaczach, wszystko sie da. Jedzenie to podstawa
...
Napisał(a)
Czyli nic się nie będzie dziać ?. Pytam się bo ciężko pracowałem na te 4 kg i nie chcę żeby teraz to poszło namarne ;).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Suple pod MMA/BJJ plus redukcja.
Następny temat