...
Napisał(a)
Zrezygnuj z tego wszystkiego, chcesz się odblokowywać i dalej ciągnąć mete, nie wiesz nawet 1% z tego co powinieneś łapiąc się za SAA.
Odbloku nie trzeba.
Zmieniony przez - Ripper91 w dniu 2015-02-08 01:28:07
Odbloku nie trzeba.
Zmieniony przez - Ripper91 w dniu 2015-02-08 01:28:07
...
Napisał(a)
MoRDeXwystarczy 4,5 miecha :D i co drugi dzien
Bardzo się mylisz. Chyba, że się jakoś nieumiejętnie wykonuje iniekcje, co też się przyczynia do powstawania zrostów. Jestem na bombie od 2 lat, za miesiac zacznie się trzeci rok. Miałem w tym okresie ok 5 miesięcy wbijania e2d a w sumie (policzyłem przez ciekawość

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html
Mój dziennik:
http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html
...
Napisał(a)
nie pamietam www ale na pewno jakas anglojezyczna.Tam byly fajnie zilustrowane metody robienia inj w rozne czesci ciala.Poszukaj.
...
Napisał(a)
kamilplnkJa lecialem przez 20tyg prop co drugi dzien i wszystko bylo ok a bije tylko w uda
Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2015-02-07 11:55:08
no no to durszlak niezły miałes

...
Napisał(a)
rafizkamilplnkJa lecialem przez 20tyg prop co drugi dzien i wszystko bylo ok a bije tylko w uda
Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2015-02-07 11:55:08
no no to durszlak niezły miałes![]()
jak sikalem to udem nie przeciekalo wiec najgorzej nie bylo

...
Napisał(a)
e-litenie pamietam www ale na pewno jakas anglojezyczna.Tam byly fajnie zilustrowane metody robienia inj w rozne czesci ciala.Poszukaj.
Ło tu jest
Zmieniony przez - kux w dniu 2015-02-08 10:24:59
...
Napisał(a)
zagraj w totka,bo ja przez naście lat wbijania z pośladka nie pamiętam abym krew zaciągnął.A iniekcji zrobiłem więcej niż kopytek zjadłeś w zyciu
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Spalacze tłuszczu czy białko ??? czy potrzebuje??
Następny temat