Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
31
Napisanych postów
2562
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
33896
Co do tego gościa co popełnił samobójstwo to pewnie robił "amerykańskie cykle" bez zejścia. Chopak u mnie z siłki ***ał 1500 susty tygodniowo potem po psychiatrach latał. Nie robił PCT obecnie gdzieś koło 80KG. Choć on i przed towarem nie miał zbyt równo w czaszce
Szacuny
3
Napisanych postów
1072
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13853
ciekawe :) Ale mnie to się nie tyczy ja na scenie się nie wbije. Ni mam gena hehehehehe
Codziennie patrzysz w lustro i myślisz sobie ;moje łapy są za małe, muszę być większy, muszę poszerzyć plecy...Nie stoisz i nie czekasz, aż wszystko zmieni się samo. Ruszasz dupę i robisz coś w tym celu.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
921
ja to sie dowiedziałem z tego filmu że od koksu urośniesz ale możesz dostać zawału i porobią ci sie syfy na wszystkim co masz w środku :D albo mogą cie przyłapac na braniu i zamknąć albo powiedzieć całemu światu ze brałeś :D heh
Po co tyle nerwów ;) szkoda ... masy :)
4 tabletki metki - to sposób dla Twojej sylwetki ;)
Szacuny
63
Napisanych postów
4262
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
37339
Na samym poczatku pierwszej czesci widac jak gosc przypina biceps o nie naturalnym ksztalcie, no i ta Deca-Durabolin Oregon.
Co do zawartosci merytorycznej filmu to mam mieszane uczucia jak to profesorki opowiadaja o sterydach.