Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

???+ xp+ mono

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 947

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 89 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1659
elo,
20 lat
181cm
75kg
1,5 roku na siłce (licze czas gdy na ostro ćwicze)
dieta jest
jestem ekto
miałem cykle na mono i 1 cykl na xp zwykły+mono

Teraz chciałbym zrobiś cykl na xp zwykłym mono i czymś pobudzającym przed treningami... co jest najlepsze???

Wymyśliłem coś takiego:

DT
przed no xplode/ xp E
po xp zwykły

DNT
mono

zastanawiam się co będzie najlepsze jako pobudzacz... któryś z podanych czy może coś innego... dodam że nie chce by był jakoś droższy od tych...

czasem gdy będzie dobry dzień (jestem pobudzony) :)lub mam trening na wieczór odpuszcze sobie tego pobudzacza na rzecz xp zwykłego aby móc usnąć :)

ps. ten no xplode ma 40 porcji, tylko że oni zalecają brać po 2lub 3 miarki więc robi się około 15 porcji???

dodam że mase robie :)

Zmieniony przez - borrek88 w dniu 2008-08-09 13:24:51

Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasza Legia gra!!!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 91876
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 89 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1659
czyli np

DT
xpe
po xp

DNT
mono

???? micha?? jasna sprawa :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
xpe i mono[dawkowane jednakże po jednej porcji każdego co dnia]
ew. jesli cykl miałby byc dłuższy to można w niektore dni nietr. zrezygnować ze staka na rzecz porcji mono.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 428 Wiek 31 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 59599
Nie napisałeś do jakiej kwoty,więc jeszcze można ( 3ba ) polecić Nox-Pump'a od Doriana

"Póki żyję mogę wszystko ! Wszystko jest możliwe !" ;)
"Jak dobrą lekcję traktuj każdą porażkę" ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 91876
3 rzeczy za dużo,

rób konkretny cykl na mono, xpe stosując tylko jako dodatek przedtreningowy,pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2558 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 14622
Tak samo jak Bic, Xpe jako dodatek przedtreningowy do solidnego cyklu na mono. Oczywiście dieta

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dzięki chłopaki...bic- jako pierwszy sog :)

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

cell pump i mono

Następny temat

L-Karnityna

Spalanie
Polecane artykuły