Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1150
Używał ktos tego supla ?
Czytalem wiele wypowiedzi na temat testosterolu Megabola i przez pewien czas myslalem ze sa to podopbne produkty. Moze mi ktos powiedziec czy ten produkt jest ok i wart uwagi ?
W porownaniu z produktem Megabola jest duzo drozszy i ma od cholery bajerow.
pozdro
I tylko żeby nie było, życze temu światu, żeby wśród rodaków nie wyrastał wrak na wraku...
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1150
Sorki za ten niepotrzebny post ale cos mi zaswirowala wyszukiwarka. Wpisalem 2 raz nazwe produktu i znalazlem odpowiedzi :/
A po 2 nie chodzilo mi o wymadrzanie sie typu "stary porównujesz piernik do wiatraka" tylko o konkrety, bo jakbym znal oba produkty nie zadawalbym tych pytan.
I tylko żeby nie było, życze temu światu, żeby wśród rodaków nie wyrastał wrak na wraku...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
oba produkty przereklamowane, nie mają ze sąbą nic wspólnego oprócz tego co napisałem, aha no i oba są na forum dokładnie opisane a jedne jest podwieszony, trudno nie znaleźć.
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1625
Co do Testosterolu firmy Megabol mam inne zdanie Nie uważam go za produkt przereklamowany. Stosuje i jestem zadowolony ale znam osobiście osoby które również go biorą jednak w dawkach znacznie!! przekraczających zalecenia producenta i......są nim zachwycone. Osobiście jednak nie polecam tego sposobu dawkowania
Szacuny
2
Napisanych postów
409
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3185
kup se lepiej kreatyne stare i sprawdzone zamiast marnowac kase na te gowno...na silce u mnie jest jeden taki koles wpieprzal te wynalazki z universala i nigdy mu nic niedalo...zamiast standardowo ladowac gainera bialko i krete to szukal cudownego srodku... nic mu niedaly nigdy te ******ly...odpusc sobie...:)
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
ja znam zawodnika ,na ktorego znowu dziala ten srodek Wiec jak wiidac,znowu - jak zwykle zalezy to od organizmu itd. Zreszta jakbyts poszukal dobrze to bys znalazl, bo sam zalozylem temat o tym produkcie jakis czas temu (gdzies ponad rok lub dluzej wstecz)