Niegdy tak niemiałem jak tego ''sezonu'' wystarczy ze wyjde z psem na dwór a wracam nie spocony a Mokry , przejde 100 metrów i sie zemnie leje nawet gdy niema słońca. Wiem ze moze miec tu duzy wpływ Saa ( leci teraz pierwszy raz Tren Ace 100ed) lecz moze da sie jakos ograniczyc . Coś aptecznego , lub spozywczego powaga wam ?
...
Napisał(a)
Cześc , moze ktos sie orientuje czy jest cos/jakis srodek/lek co moze ograniczyc troszke Pot lub chociaz jego zapach.
Niegdy tak niemiałem jak tego ''sezonu'' wystarczy ze wyjde z psem na dwór a wracam nie spocony a Mokry , przejde 100 metrów i sie zemnie leje nawet gdy niema słońca. Wiem ze moze miec tu duzy wpływ Saa ( leci teraz pierwszy raz Tren Ace 100ed) lecz moze da sie jakos ograniczyc . Coś aptecznego , lub spozywczego powaga wam ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Należałoby zbadać serducho + podst bad lab:
morfologia, rozmaz, crp, glukoza, mocz+kreatynina, jonogram oraz tsh.
Jeśli wyjdą ok, pozostaje takie coś jak sajd trena na który mocno reagujesz i przywyknąć albo odstawić ten towar.
morfologia, rozmaz, crp, glukoza, mocz+kreatynina, jonogram oraz tsh.
Jeśli wyjdą ok, pozostaje takie coś jak sajd trena na który mocno reagujesz i przywyknąć albo odstawić ten towar.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
a te wszystkie apteczne '' sprecyfiki '' to jakiaś bzdura ? te perspiblok i inne ?
...
Napisał(a)
jeden z uroków trenu z czasem powinno się troszkę uspokoić , choć ja mam czasem też straszne napady ,w minutę wyglądam jak bym wyszedł spod prysznica
zwłaszcza jak się kawałek przejdę i stanę np. gdzieś w kolejce.

...
Napisał(a)
Mnie jak coś wnerwi to od razu jestem mokry, co mnie wnerwia jeszcze bardziej 

1
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html
Mój dziennik:
http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html
...
Napisał(a)
Wszystkiemu winna jest nieodpowiednia dieta
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
miczelxWszystkiemu winna jest nieodpowiednia dieta
rozwiń jak możesz
...
Napisał(a)
za duza retencja , za wysoki bf
za duzo ww w diecie, byc moze rowniez za duzo ww prostych
za duzo ww w diecie, byc moze rowniez za duzo ww prostych
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Ja na susta 300ml / tydzien + 30mg winka / dzien i tez musze non stop siedziec w klimatyzacji lub w przeciagach, bo inaczej tlusty pot zalewa mnie jak wodospad.
...
Napisał(a)
Z tych kilku opini to na pewno u mnie dwie pasują jak sie wk***ie to leci zaraz ze mnie,jak nie to luz, i druga kwestia to jak w jedej porcji pojdzie ze 100 wegli w posilku ,czyli jedyne w ciagu dnia to moment i robi sie gorąco i leci ze mnie.
Polecane artykuły