Niegdy tak niemiałem jak tego ''sezonu'' wystarczy ze wyjde z psem na dwór a wracam nie spocony a Mokry , przejde 100 metrów i sie zemnie leje nawet gdy niema słońca. Wiem ze moze miec tu duzy wpływ Saa ( leci teraz pierwszy raz Tren Ace 100ed) lecz moze da sie jakos ograniczyc . Coś aptecznego , lub spozywczego powaga wam ?
...
Napisał(a)
Witam , moze ktos sie orientuje czy jest cos/jakis srodek/lek co moze ograniczyc troszke Pot lub chociaz jego zapach.
Niegdy tak niemiałem jak tego ''sezonu'' wystarczy ze wyjde z psem na dwór a wracam nie spocony a Mokry , przejde 100 metrów i sie zemnie leje nawet gdy niema słońca. Wiem ze moze miec tu duzy wpływ Saa ( leci teraz pierwszy raz Tren Ace 100ed) lecz moze da sie jakos ograniczyc . Coś aptecznego , lub spozywczego powaga wam ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
Poprzedni temat
Lipidy po 4 tyg Winka 30-40mg dziennie
Następny temat
Poty , ciągne mokry ( SAA) Masakraaa Pomocy
Polecane artykuły