A więc jest taki problem, wiele osób pyta o kalendarz startów , chodzi tu o mma szczególnie, więc chcę stworzyć taki kalendarz, zacząłem już składać, ale jak na razie to mało tych wydarzeń u mnie się znalazło więc dlatego proszę was o pomoc niech każdy kto zna jakieś zawody które mają się odbyć w tym roku(2011), turnieje itp. takie jak np ALMMA, proszę niech napisze, bo uważam że taki kalendarz się przyda nam i wszystkim pytającym,
jeśli coś macie to podawajcie w podanym przez was wydarzeniu niech będą zawarte takie oto dane: data, dokładna nazwa turnieju, zawodów, miejsce organizacji/miasto
za jakiś czas jeśli mi pomożecie założę jeszcze jeden temat w którym już wszystko będzie na 'czysto' zrobione, bo schemat mam, oraz kilka zawodów, ten temat będzie aktualizowany na bieżąco,
dzięki za uwagę i zachęcam do dzielenia się informacjami
liczę na was
jeśli coś macie to podawajcie w podanym przez was wydarzeniu niech będą zawarte takie oto dane: data, dokładna nazwa turnieju, zawodów, miejsce organizacji/miasto
za jakiś czas jeśli mi pomożecie założę jeszcze jeden temat w którym już wszystko będzie na 'czysto' zrobione, bo schemat mam, oraz kilka zawodów, ten temat będzie aktualizowany na bieżąco,
dzięki za uwagę i zachęcam do dzielenia się informacjami
liczę na was