Witam,
Mam problem odnośnie spalczy tłuszczu. Czytałem wiele na ten temat jednak postanowiłem zapytać tutaj uznając że to najbardziej wiarygodne źródło:) A więc zastanawiam się nad kupnem...
1. Premium Nutrition Thyrotherm 120 kaps.
2. Venom Alri 120 tabl.
3. Thermal Pro Revolution.
4. BSN Thermonex EF.
Myślałem właśnie na czymś z produktów wymienionych wyżej, jednak będzie wdzięczny jeżeli ktoś zaproponuje coś innego (w pełnej nazwie bo nie wszystkie skróty łapie ;P)
Czytałem że polecają tutaj TSE Olimpa jednak hmm też pojawiają się opinie że to nie takie dobre jak się pisze więc sam już nie wiem. Chciałbym żeby to było dobre i starczała na więcej niż miech :)
Pracuję nocami więc w dzień musze jakoś sobie radzić z ćwiczeniami itp. więc nie jest lekko, ale wracając do powyższego tematu proszę o odpowiedzi, sugestie i opinie.
Pozdrawiam
Waga: 79
Wzrost: 178
Obwód klatki: 110
Obwód ramienia: 38
Obwód talii: 89
Obwód uda: ?
Obwód łydki: ?
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ?
Aktywność w ciągu dnia: praca w nocy, dzień siłka.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłka, pływanie.
Odżywianie: jem normalnie, zero diety dotychczas co chce właśnie zmienić (tymczasowo) :]
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: nie
Preferowane formy aktywności fizycznej: siłownia 3-4 trening>
1.5 godziny.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: nie
Mam problem odnośnie spalczy tłuszczu. Czytałem wiele na ten temat jednak postanowiłem zapytać tutaj uznając że to najbardziej wiarygodne źródło:) A więc zastanawiam się nad kupnem...
1. Premium Nutrition Thyrotherm 120 kaps.
2. Venom Alri 120 tabl.
3. Thermal Pro Revolution.
4. BSN Thermonex EF.
Myślałem właśnie na czymś z produktów wymienionych wyżej, jednak będzie wdzięczny jeżeli ktoś zaproponuje coś innego (w pełnej nazwie bo nie wszystkie skróty łapie ;P)
Czytałem że polecają tutaj TSE Olimpa jednak hmm też pojawiają się opinie że to nie takie dobre jak się pisze więc sam już nie wiem. Chciałbym żeby to było dobre i starczała na więcej niż miech :)
Pracuję nocami więc w dzień musze jakoś sobie radzić z ćwiczeniami itp. więc nie jest lekko, ale wracając do powyższego tematu proszę o odpowiedzi, sugestie i opinie.
Pozdrawiam
Waga: 79
Wzrost: 178
Obwód klatki: 110
Obwód ramienia: 38
Obwód talii: 89
Obwód uda: ?
Obwód łydki: ?
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ?
Aktywność w ciągu dnia: praca w nocy, dzień siłka.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłka, pływanie.
Odżywianie: jem normalnie, zero diety dotychczas co chce właśnie zmienić (tymczasowo) :]
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: nie
Preferowane formy aktywności fizycznej: siłownia 3-4 trening>
1.5 godziny.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: nie
Always wear your seat belt and the proper safety equipment