...
Napisał(a)
Witam. Mam zamiar pokazywać tutaj jak można bawić się sportem będąc po 40stce. Dominować będą tutaj sporty oraz ćwiczenia z moich treningów, które zacząłem dopiero po przekroczeniu 40lat aby pokazać że na sport nigdy nie jest za późno :)
2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Podobają mi się te filmiki
jak chodziłam na ściankę raz w tygodniu to też się tak bawiłam. Aż bym chętnie wróciła do takich treningów 

2
...
Napisał(a)
Gratuluję sprawności i siły!
Viki pewnie dałaby radę to zrobić - no ale ona jeszcze młoda jest!
Chętnie bym spróbował ale nie mam gdzie
1
...
Napisał(a)
VikiPodobają mi się te filmikijak chodziłam na ściankę raz w tygodniu to też się tak bawiłam. Aż bym chętnie wróciła do takich treningów
![]()
Dzięki. Ja od roku bardzo się wkręciłem we wspinaczkę, mimo że z moją wagą 100kg lekko nie jest i w skałach to dziwnie się na mnie patrzą bo ciężko spotkać z taką masą w skałach, który się wpina. Hahaha
1
...
Napisał(a)
ojanGratuluję sprawności i siły!
Dzięki. Głównie to na ściankach wspinaczkowych takie rzeczy można spotkać.
...
Napisał(a)
Ja akurat mam lek wysokości, więc wspinanie tylko na komfortową wysokość. Ale patrząc na filmy to bym nie powiedziała że waga 100kg, nie wyglądasz 

...
Napisał(a)
VikiJa akurat mam lek wysokości, więc wspinanie tylko na komfortową wysokość. Ale patrząc na filmy to bym nie powiedziała że waga 100kg, nie wyglądasz![]()
Czarny strój nurka wyszczupla. Hahaha. Golberg potwierdzi że nawet przekraczam 100kg. Generalnie to ja nigdy nie patrzę w dół bo wysokość może sparaliżować. Inaczej jest stać na balkonie na 30metrach a inaczej się odczuwa jak się wisi na linie na tej samej wysokości.
Polecane artykuły