tak jak w temacie..znam sposob,zeby zarabic na rejstracji allegro..niedawno co sie ukazalo na stronie internetowej..oczywiscie platne...za 10 zl dam ten sposob..wysylam go na e-maila:)..jaj uz zarobilem 55 zl w ciagu 2 dni:D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
juz przelewam.
numeru konta nie podawaj.
sam zgadne.
a tak bardziej serio,
pisz ocb.
numeru konta nie podawaj.
sam zgadne.

a tak bardziej serio,
pisz ocb.
...
Napisał(a)
znalzlem stronke gdzie na wstepnie widnial napis
zarejestruj sie na allegro,a my ci damy 5 zl..pomyslalem sobie,z to ladan sciema..ale w sumie co mi szkodzi..zarejestrowalem sie i napisalm do admina tej stronki,ze sie zarejestrowalem, i pytam czy dostane ustalone 5 zl,a on na to,zebym podal nr konta.po 12 godzinach patrze,ze mam 5 zl wiecej:D wprawdze oni tez cos przycieli,bo chyba allegro placi cos posrednikom,ale mnie to nic nie kosztowalo.ja tylo sie zaresjtrowlaem i po 5 dniach odebralem list aktywacyjny i wprowadzilem kod zgodni z instrukcja.teraz rejestruje wszystkich znajomych,a ja na tym korzystam.po 2 niah mam juz 55 zl za nic:D:D:D
zarejestruj sie na allegro,a my ci damy 5 zl..pomyslalem sobie,z to ladan sciema..ale w sumie co mi szkodzi..zarejestrowalem sie i napisalm do admina tej stronki,ze sie zarejestrowalem, i pytam czy dostane ustalone 5 zl,a on na to,zebym podal nr konta.po 12 godzinach patrze,ze mam 5 zl wiecej:D wprawdze oni tez cos przycieli,bo chyba allegro placi cos posrednikom,ale mnie to nic nie kosztowalo.ja tylo sie zaresjtrowlaem i po 5 dniach odebralem list aktywacyjny i wprowadzilem kod zgodni z instrukcja.teraz rejestruje wszystkich znajomych,a ja na tym korzystam.po 2 niah mam juz 55 zl za nic:D:D:D
...
Napisał(a)
o so chodzi?
przeciez na tym polega programm partnerski allegro...
jak ktos po kliknieciu na Twoj banner/link zarejestruje sie na allegro, Ty masz z tego 10 pln...
więc co tu sprzedawać?
przeciez na tym polega programm partnerski allegro...
jak ktos po kliknieciu na Twoj banner/link zarejestruje sie na allegro, Ty masz z tego 10 pln...
więc co tu sprzedawać?
...
Napisał(a)
LOL
Jakbys sam wszedł w ten program partnerski to miałbyś 2x więcej
hrrrhrrrr
pzdr.
Jakbys sam wszedł w ten program partnerski to miałbyś 2x więcej

hrrrhrrrr
pzdr.
Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
co sie stao?
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!