Świnie do koryta ...
CBR 600 F4i
...
Napisał(a)
moze i tak niepatrzalem na daty archeologu,nie siedze tu godzinami jak ty brzuchomuwco.....
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jestem na 1 kuracji saa... biorę testa 250mg 5ed i czuje przytosr siły i masy mieśniowej, ale z libido jest fatalnie czuje duzy spadek nie wiem czym to jest spowodowane dopiero 4 zastrzyki wziąłem i jest gorzej niż przed kuracja, bo wtedy mogłem to robić dzień w dzień po kilka razy, a teraz jest fatalnie co 2-3 dni i nie mam takiej ochoty na sex, a rano nie stoi jak zawsze, czym to może być spowodowane? biore testosteron galonica 250mg
zasady... ich trzymaj
układy... o nie dbaj!!
...
Napisał(a)
Jestem na cyklu deca + enan juz 3 tydzien czuje lekkie swedzenie w okolicy sutkow , biore nolve od 5 dni 40 mg na noc ale jak narazie nie przechodzi. Czy powinienem przerwac cykl i sie odblokowac? Z gory dziekuje za szybka odpowiedz
...
Napisał(a)
Witam. Mam 10 strzałów sustabolu 350, 10 strzałów nandrolone decanoate 250 i sto tab. Metaxon-10. Plus na odblokowanie ovigil 5000 i i 10 tab terpafenu-50. Doradzi mi ktoś jak zacząć i jak bić odblok.Z góry dzięki.
...
Napisał(a)
Zaloz swoj temat z ankieta dzialu
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Proponicum+Superanabolon+Winko do Znawców
Następny temat