Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ZACZYNACIE KOKSOWAĆ, MACIE PROBLEMY - CZYTAĆ!!!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 85093

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1180 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 20480
uriel mozesz cos wiecej o bolu plecow? tez tak mam ....
ale ze to od mety to bym nie powiedzial...

boso ale w ostrogach...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
siema uriel nie powiem masz wiedze i fajny artykuł walisz ładnie piszesz nic dodac nic ująć heehe ,ale zgrywasz inteligenta ,mowisz ,ze brales duze dawki i jest ok - spoczko, tylko ze podstawowa rzecz o sterydach - nie daja od razu skutków ubocznych, wychodzą one po całych latach, czyzbys przy całej swojej wiedzy o tym nie wiedział :> chopie , nie oszukuj sie, te wszystkie cyklony , pomimo twojej wiedzy itd., predzej czy pozniej odbija ci sie na zdrowiu, niekoniecznie wątroba, ale serce to nawet arniemu wysiada - schorzenia serca to fakt, ktory mnie przeraza i w 99% sprawia , ze nie koksuje anie nie biore efedryny - bo jest to objaw, ktory wystepuje niemal ZAWSZE u narkomanow i koksiarzy, wiec moze lepiej napisz jak sie zabezpieczyc przed chorobami serca i co brac zeby spobie pompki nie rozpieprzyc a nie zalecać 4 strzaly prolongatum tygodniowo poczatkującym koksiarzom hmm ?? ronnie jest super i na pewno, tak jak napisales, ma super genetyke, ale poczekajmy jeszcze troche a padnie nam całe pokolenie dzisiejszych kulturystów, i oczywiscie wymieni sie na nowe bo zawsze sie znajdą tacy co zadnych dawek sie bie boją
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 13 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 155
Moim zdaniem jest to bardzo dobra wypowiedz o dopingu:) thx za rade %;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1574 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 23855
Uriel,ale napisales ze efekt anaboliczny deki od 300mg,/tydz. ja mam tylko 200mg./tydz pierwsze 2tyg. frontem 400mg/tydz. da rade czy wykręcic do 300mg/tydz.
sog niestety nie wchodzi

Zmieniony przez - chemicali w dniu 2005-01-21 13:39:18

No steroids...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 573 Wiek 42 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 14171
ja robilem 200 mg deczki bez frontu i byly efekty, zalezy od twojego zaawansowania ze sterydami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1574 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 23855
hmm... moje zaawansowanie, może pójdzie coś
siemach a lapaj soga

No steroids...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 96 Napisanych postów 8310 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 38343
300mg Nandrolonu jest dawką sporą - osobnikom o dość małej wadzę proponuję nie ciągnąć powyżej 200mg na tydzień, jeśli chodzi o osoby 100+ 300mg i powyżej jak najbardziej! Liczy się też co dodasz do tej Deci.

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
IMO staz (liczba AR) najwazniejszy!

Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-01-21 20:18:05
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 96 Napisanych postów 8310 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 38343
Si a tak prostując swoją wypowiedź - to chodzi o to, iż 300mg Nandrolonu będzie dobrym wyborem dla kogoś o wadze powyżej 100kg - a tymsamym oczywistym jest, że chodzi o masę mięśniową - a ilu mamy typów z naturalnie wypracowanymi 100kg bez ćwiczenia na siłowni? Wiadomym powinno być, że osoby przychodzące do dopingu powinny być gotowe na SAA - jednym słowem mających już wypracowaną liczbę recków androgenicznych i staż.

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 3032 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 123315
Uriel a co myslisz o moim bracie który daje 400mg nandrolonu i 250mg omki za hooja nie chce zwiekszyc dawki testa
waga:94kg[fess zyła]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Proponicum+Superanabolon+Winko do Znawców

Następny temat

Krew z nosa

Spalanie
Polecane artykuły