Mam pytanie okazało się ze mam złamanego palca i mam reke az do nadgarstka unieruchomiona...tymczasem lipiec mialem poswiecic solidnie na trening wlalem sporo kasy w suplementy...juz 3 tygodnie jem sobie expanda energizera gainery itd. Czy znacie jakies cwiczenia na poszczeólne partie nie angazujace dloni I(inaczej nie wymagajace zginania palców przy cwiczeniu) Co propoinujecie przerwac cykl...?? Bo nie chcialbym zeby wydana kasa poszla na marne (4 tygodnie przerwy)...?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sry za post pod postem...ale nie ma opcji edycji...jest błąd w temacie...nie złamana ręka a palec...
...
Napisał(a)
zrób se przerwe
nie ma co sie porywac na trening
poprostu sytuacja życiowa
jest opcja edytuj, żółta karteczka z ołówkiem nad postem
Zmieniony przez - Dont Stop w dniu 2008-07-23 10:30:37

jest opcja edytuj, żółta karteczka z ołówkiem nad postem

Zmieniony przez - Dont Stop w dniu 2008-07-23 10:30:37
...
Napisał(a)
thnx za karteczke...
a jeśli chodzi o trening...to nie ma mowy zeby odpuścić...przynajmniej jeszcze tydzień pociągnąć i skonczyc chociaz 4 tygodniowy cykl :]...z reka jest ok...takze nie ma zadnego powaznego zagrozenia dla zdrowia...tylko szyna na palcu uniemożliwia niektóre cwiczenia...
a jeśli chodzi o trening...to nie ma mowy zeby odpuścić...przynajmniej jeszcze tydzień pociągnąć i skonczyc chociaz 4 tygodniowy cykl :]...z reka jest ok...takze nie ma zadnego powaznego zagrozenia dla zdrowia...tylko szyna na palcu uniemożliwia niektóre cwiczenia...
...
Napisał(a)
jeśli odpuścisz sobie teraz trening to Twoja ręka szybciej się zregeneruje...
ale wiem czym jest zapał do ciwczeń..
ale wiem czym jest zapał do ciwczeń..
...
Napisał(a)
ja to mialem chyba nerw uszkodzony w prawej rece i palec bolal mnie przy kazdej probie zginania no ja mialem metode: przez bol do celu ale twoja sytuacja jest troszeczke inna bo tutaj nie sa zalecane jakiekolwiek cwiczenia uciazajaca w jakimkolwiek stopniu ta reke czy palca. Moim zdaniem jak przestalbys brac teraz suple skupil sie tylko na diecie to byloby ok. A suple dolaczyc do cyklu po calkowitej regeneracji tej dloni. Pozdro
Walcze do ostatniego tchu, każde powtórzenie dla mnie kwestią bytu.
...
Napisał(a)
mam nadizeje, że nie zasmiecam tematu....ale chcialem spytac...co myslicie o robieniu na siłwonii tylko nóg??
...
Napisał(a)
Jeśli nie możesz robić góry ze względu na ten złamany palec,
to dlaczego nie?
Np. nogi 2 x w tygodniu.
Zmieniony przez - Darek62 w dniu 2008-07-25 10:03:26
to dlaczego nie?
Np. nogi 2 x w tygodniu.
Zmieniony przez - Darek62 w dniu 2008-07-25 10:03:26
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!