"A my to niestety nieswiadomie to wszystko lykamy. Nawet nie zdajemy sobie sprawy ile z roznych chorob, czy innych zdrowotnych mankamentow moze byc badz jest, spowodowanych takim foodem." - Nawet nie nieświadomie, ale poprostu wszystko jest właśnie niezdrowe i wszystko jest faszerowane jakąś chemią, nawet owoce i warzywa powszechnie uważane za zdrowe są pryskane i dojżewają np. w drodze do sklepu ( owoce cytrusowe głównie ). Kiedyś mój kolega oppowiadał mi jak był na obozie w taiej miejscowości gdzie niektórzy ludzie uprawiali swoje pole i widział jak jeden gość zostawił odpalonego malucha na noc (maluch był odrwócony rurą wydechową do szklarni) i wszystkie te spaliny osiadały na pomidorach, a nanastępny dzień jak poszedł sprawdzić czy maluch jeszcze jest odpalony to widział jak ten sam gość pakuje juz "ZUPEŁNIE DOJŻAŁE" warzywa do siatki i prawdopodobnie pojechał je sprzedać i kto wie ile ludzi kupiło te warzywa. Mój kumpel od tamtej pory nieje pomidorów bo poprostu ma już odraze do nich
Pozdro

Pozdro
http://www.sfd.pl/temat279968 - Wejdź i przyznaj SOG'a
*** Mafia Ślązaqf ***