Szacuny
2
Napisanych postów
133
Wiek
30 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
7033
Witam, przymierzam sie do zrobienia wlasnego masla orzechowego z migdałów.
Mam takie migdaly jak na zalaczonym zdj(ok. 2kg), czy one sa prazone :D? Jak to rozpoznac :P?
Czy aby maslo mialo dobry smak dodawac cos prócz migdalow? Olej kokosowy? Sol? Miod?
Z gory dziekuje za pomoc.
- Równyś duchowi, coś go pojąć zdolny, nie mnie!
- Więc kimże w końcu jesteś?
- Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wciąż czyni dobro.
Szacuny
26
Napisanych postów
552
Wiek
28 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
11093
prażone :P nic nie dodawaj zmiel je ładnie. ewentualnie potem np do omleta dajesz 20 g masła plus odzywke czy co tam wolisz. Bo dodajac cos mozesz spieprzyć smak masła lub konsystencje . mniamm masełko , ja juz nie jeden blender popalilam < nawet te najlepsze > kij teraz zamawiam 100% masło z migdal i miodzio :)