Jak by nie było zawsze jest mało!!!
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie jakie z dostapnych teraz na rynku Winstroli jest godny polecenia chodzi mi o orale i injekcje pozdrawiam i dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
EC moge polecic
"GdybymPrzechodziłPrzezCiemnąDolinęZłaSięNieUlękne,BoTyJestesZeMną"
...
Napisał(a)
jesli chodzi o ORAL to Cetabon moze drogi ale pewny a inekcje to dobry ZAMBON z wloskiem wew lub EC
...
Napisał(a)
zeby nie zakladac nowego tematu mam pytanko ile clomidu trzeba na odblokowanie po 100 tab wina la pharmy i kiedy zacząc odblokowanie
i jeszcze jedno czy wina mozna rozdzielac na dwie dawki np przed i po treningu czy jednak jednorazowo przed treningiem calą dawke
z góry dzięki za odpowiedź
i jeszcze jedno czy wina mozna rozdzielac na dwie dawki np przed i po treningu czy jednak jednorazowo przed treningiem calą dawke
z góry dzięki za odpowiedź
...
Napisał(a)
zeby nie zakladac nowego tematu ble ble
wyszukiwarka !!!

wyszukiwarka !!!
...
Napisał(a)
przecytaj moje pytania jeszcze raz i znajdz mi w wyszukiwarce odpowiedzi na nie / jest oczywiście mnóstwo o winstrolu ale nic gdzie mógłbym znaleźć odpowiedź na to co mnie interesuje
...
Napisał(a)
po takiej ilosci wina nie odblokowywuj sie po co ale jak juz chcesz to wez 6 tab clomidu
...
Napisał(a)
j/w , 6 tab. powinno wystarczyć
"GdybymPrzechodziłPrzezCiemnąDolinęZłaSięNieUlękne,BoTyJestesZeMną"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!