Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
w krakowie. ceny niezle, w wiekszosci wyjedzie taniej niz sklep internetowy i przesylka, o jakies 5-7 zl, chyba maja jakas umowe z olimpem, ale tego nie wiem,
na razie wybor skromny ale pojawilo sie dzis, bylem po 23 i wlasnie wstawiali regalik osobny
czyzby koniec pieknych czasow sklepow internetowych?
Szacuny
41
Napisanych postów
18994
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
77015
Jak sam zauwazyles wystawiaja produkty OLIMPU, a jest jeszcze parenascie innych firm i nie kazdy ma w swoim miescie TESCO O sklepy internetowe nie ma co sie martwic
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
CICHY:
ja nie pisze ze to jakas super informacja, pisalem tylko w kwestii informacyjnej, bo mnie to zaskoczylo wczoraj i postanowilem sie podzielic
no wlasnie tylko olimp, ale i tak dobrze ze sie pojawilo, bo npo w krakowie sklepy z odzywkami mimo iz dobrze zaopatrzone pod wzgledem dywersyfikacji towaru, to jednak dosc drogie, a w tesco wczoraj to co zapamietalem mialo ceny sklepu sfd + 2-3zl, wiec gdyby ktos z krakowa szukal czegos olimpu to bardizej mu sie oplaca wziasc na miejscu. tylko o to mi chodzilo.
tyle ze w tesco pewnie beda takie najbardziej podstawowe rzecyz, wczoraj widzialem ze dwa gainery, kreatyne, carbo i klika innych rzeczy na jednej polce ale i tak lepsze to niz nic ;)
Szacuny
8
Napisanych postów
2058
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21306
Witamy serdecznie,
To prawda , jesteśmy obecni z naszymi wyrobami w sieci TESCO na terenie całego kraju .
Ceny rzeczywiście są atrakcyjne ale od jutra się zmieniają ponieważ żle zostały naliczone marże.