Michael Jordan miał wzrostu 186cm i stosował zwis na drążku i 12 cm mu poszło, kurde ale to strasznie wyczerpującę, musieliby mi przywiązać ręce do drążka i podać narkoze żeby wisieć długo :) 3 h wytrzymałbym :D
...
Napisał(a)
OSOBISCIE TO NIE WYKONUJE TEGO TRENINGU PRUBOALEM ALE STWIERDZILEM ZE JEST BARDZO WYCZERPUJĄCY I NA********JĄ RAMIONA BARDZO. SĄDZE ROWNIESZ ZE BARDZO ROZCIĄGAJĄ SIĘ WTEDY RĘCE A NIE CIALO I NOGI!!!!!!!!!!!!!! NIE POLECAM TEGO PRZEDE WSZYSTKIM OSOBOM CHUDYM!!!!!!!!!!!!!
nie ważne buty i koszulka...
...tylko wola do treningu
...
Napisał(a)
no to moze ktos madry wrzuci cwiczenia rozciagajace na nogiii zaraz posata zarzuce:D
0m3n? a kto to taki?
...
Napisał(a)
ja mam 13lat i 156wzrostu
przed chwilą sie miezylem
przed chwilą sie miezylem
nie ważne buty i koszulka...
...tylko wola do treningu
...
Napisał(a)
ja mam 16 lat i 170 ojciec ma 165 a mama 164 :D tyle juz mi starczy ale tatus (lekarz) mowi ze jeszcze z 5 cm urosne :D
...
Napisał(a)
Urośniesz, tylko dobrze się odżywiaj i spij conajmniej 8 godz w dobrze wywietrzonym pomieszczeniu.
...
Napisał(a)
http://www.geocities.com/gottogrow/index.html Masz linka do strony z programami na wzrost po angielsku,może pomoże.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!