Od zadawania pokut zawsze ktoś się znajdzie lecz nie ma kto rozgrzeszać dając druga szanse.
...
Napisał(a)
demon czy inny włóczykij, ten stan jest b.dobrym winsem oralnym.
nie ma co sie przyczepić do niego. jesli ktoś liczy że w 10mg under da 15 no to
nawet jeśli nie ma 10 a jest troszke mniej to ten środek robi robote
nie ma co sie przyczepić do niego. jesli ktoś liczy że w 10mg under da 15 no to

nawet jeśli nie ma 10 a jest troszke mniej to ten środek robi robote

"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
Ja poszukam czegoś innego,mam nadzieje że coś lepszego znajdę teraz na rynku,te wino mnie nie przekonuje.Jeszcze poczekam z mięsiąc-dwa i będe miał już konkretne rozeznanie na jego temat jak wszyscy znajomi to skończą.
...
Napisał(a)
ta to szukaj
Nie rozumiem ludzi ktorzy pytaja co jest ok a pozniej poszukuja jeszcze czego innego
Moim zdaniem stanox jest ok

Nie rozumiem ludzi ktorzy pytaja co jest ok a pozniej poszukuja jeszcze czego innego

Moim zdaniem stanox jest ok

...
Napisał(a)
Grzegorzu znow sie spotykamy
Wlasnie to vinko mlodzi gniewni przyjmuja od tygodnia - jeden z dawka 40 mg drugi 30 - ten pierwszy zmniejsza dawke - mocz mocno zabarwiony i bol w okolicach nerek - moim zdaniem zbyt pozne zastosowanie oslonek i pije za malo wody, poki co lekko sila poszla - ale to moze byc od propka rownie dobrze... bede informowal na biezaco...
Zmieniony przez - Wujek_AVI w dniu 2008-07-07 15:44:06

Wlasnie to vinko mlodzi gniewni przyjmuja od tygodnia - jeden z dawka 40 mg drugi 30 - ten pierwszy zmniejsza dawke - mocz mocno zabarwiony i bol w okolicach nerek - moim zdaniem zbyt pozne zastosowanie oslonek i pije za malo wody, poki co lekko sila poszla - ale to moze byc od propka rownie dobrze... bede informowal na biezaco...
Zmieniony przez - Wujek_AVI w dniu 2008-07-07 15:44:06
...
Napisał(a)
Krzysiu a co ma wino do nerek?
Chyba ze takie z kartonu
A Ci mlodzi gniewni niech sie za lektory wezma zeby przez wakacje poczytac lepiej. NA koksie to Sie nie znaja a i nauczyciel pewenie nie za wiele
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2008-07-07 15:57:23

A Ci mlodzi gniewni niech sie za lektory wezma zeby przez wakacje poczytac lepiej. NA koksie to Sie nie znaja a i nauczyciel pewenie nie za wiele

Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2008-07-07 15:57:23
...
Napisał(a)
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi? Nie od dzis wiadomo ze nerki musza filtrowac metabolity winstrolu, czym wytlumaczysz ciemne zabarwienie w moczu ? Przy wielu lekach oralnych takie cos wystepowalo rowniez u mnie ?
Krzysiu ?
ps. sam mam pare listkow i na chwile obecna oprocz eapu i walowanego zambona nic koszernego nie ma na rynku ...
Zmieniony przez - Wujek_AVI w dniu 2008-07-07 16:08:37
Krzysiu ?
ps. sam mam pare listkow i na chwile obecna oprocz eapu i walowanego zambona nic koszernego nie ma na rynku ...

Zmieniony przez - Wujek_AVI w dniu 2008-07-07 16:08:37
...
Napisał(a)
zabarwienie moczu takie bo jakies gowno wpieprzaja
co to za oslonki, ze niby maja cos do nerek ?
co to za oslonki, ze niby maja cos do nerek ?
NOX
Polecane artykuły